Connect with us

TV

HIT! Pred početak prikazivanja serije DINASTIJA Ana Savić otrkiva sve o liku Kristine Kadić! EVO ŠTA čeka srpsku Kristl! (VIDEO)

Published

on

Lepa manekenka Ana Savić nije ni sanjala da će jednog dana modnu pistu zameniti glumačkim poslom, i to glavnom ulogom u srpskoj verziji planetarno popularne sapunice „Dinastija“.

Ana u ovoj seriji, koja se uveliko snima i koja će imati 220 epizoda, tumači lik Kristine Kadić, naše verzije Kristl, supruge Blejka Karingtona (Branimir Popović) i velike suparnice Aleksis (Marija Karan).

Pročitajte još Glumac Milutin Milošević otkriva KO je doktor Nikolas Toskani iz serije DINASTIJA! (VIDEO)

Vlasnik Emotion-a, produkcije koja stoji iza serije, Goran Stamenković kaže da su Kristl tražili pet meseci. Ana Savić prošla je nebrojeno mnogo krugova i izborila se za ulogu o kojoj nije mogla ni da mašta.

Kasting za ulogu Kristl u seriji „Dinastija“ dugo je trajao, bilo je mnogo „krugova“.

– Kasting za „Dinastiju“ bio je moj prvi susret sa glumom i bilo je, moram da priznam, veoma teško i zahtevno, ali zahvaljujući divnim kolegama glumcima i ljudima iz „Emoušna“ producentske kuće koji su imali beskrajno strpljenja za mene, utisci su veoma pozitivni. Lik Kristl pamtim još od malena kada sam gledala „Dinastiju“ i za mene ova uloga predstavlja veliki izazov. Svakako da sam želela da je dobijem, ali u granicama svojih mogućnosti – kaže Ana.

Pročitajte još Serija DINASTIJA: Upoznajte NIKOLASA TOSKANIJA, zgodnog doktora sa skrivenim namerama (VIDEO)

Na pitanje da li je ikada sanjala, da će se otisnuti u glumačke vode, manekenka kaže:

– Ne, nikada nisam ni pomišljala da bi moja dalja karijera mogla da ode u tom pravcu. Sam poziv na kasting je za mene bilo jedno veliko iznenađenje.

Ana je opisala i lik Kristine.

Pročitajte još DINASTIJA – IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO! Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju! (VIDEO)

– Ona je spolja nežna, dok je unutra jaka. Puna je razumevanja za druge ljude, u stanju je mnogo toga da istrpi zarad mira u kući, ali je isto tako hrabra i spremna da se uvek suoči sa svim problemima koji je snalaze – kaže Ana i dodaje:

– Kristl sam gledala dok sam bila mala i sećam se njenih najupečatljivijih osobina. Naravno, svoj lik Kristine Kadić sam nijansirala na svoj način, a to će gledaoci najbolje da procene sami. Scenario u srpskoj verziji nije odstupao od originalnog, samo je naravno adaptiran našim uslovima i vremenu u kojem živimo, te su i njene karakterne osobine ostale iste.

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Na pitanje čime se bavi porodica Kadić koja u Srbiji živi tako glamuroznim životom i da li će gledaoci upoznati jedan novi sloj društva o kome ne znaju ništa, načinu života, navikama, sistemu vrednosti, Ana kaže:

– Ne bih smela da otkrivam čime se bave, ali mogu da kažem da se radi o veoma imućnoj i uticajnoj porodici. To je sloj društva koji ne bih nazvala novim ali će gledaocima biti intrigantan i zanimljiv, posebno njihovi međusobni odnosi i dešavanja oko njih. Mislim da to ipak neće biti klasična sapunica, čini mi se da smo se svi trudili da ne bude tako.

Ana otkriva i kako su je prihavtili glumci na snimanju:

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

– Svi su me fantastično prihvatili od samog početka i veoma sam im zahvalna na tome. Atmosfera na snimanju je divna, funkcionišemo kao jedna velika porodica. Moram samo da napomenem da mi je izuzetna čast što sarađujem sa tako velikim glumačkim imenima.

Kristl je bila poznata po svojim „stajlinzima“. Na pitanje da li će i Kristina biti glamurozna i možda inicirati neke nove trendove, kao Kristl „naramenice“ za kojima je „poludeo“ ceo svet, Ana kaže:

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – FILM i TV otkriva: Evo kada ZVANIČNO počinje serija DINASTIJA! Ovo je TAČAN DATUM!

– To još uvek ne znam, ali mogu da kažem da će biti glamurozna, stilizovana ali i da će njene odevne kombinacije uvek biti svedene.

Premijerno prikazivanje serije, koju svi sa nestrpljenjem očekuju, biće 27. septembra na Pink televiziji.

Foto Printscreen Instagram petarbencina

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Novosti

Advertisement