Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata, 103. epizoda: Serkanu se vraća pamćenje! Evo i kako!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 103. epizoda, koja je u utorak, 28. septembra, od 11.15 na TV Prva, donosi veliko iznenađenje.

Mada se mnogo stvari isprečilo na putu ka njihovoj sreći, izgleda da za Edu i Serkana još ima nade. Nešto će se dogoditi u ovoj epizodi, što se njihovim dušmanima nimalo neće dopasti. Evo o čemu je reč:

“Ljubavni specijalitet” koji su napravile Ajfer i Ajdan da bi spojile Edu i Serkana, počinje da radi. Njih dvoje se potpuno opuštaju, smeju se i zabavljaju… Sve dok ne uoče tri prilike koje ih ne ispuštaju iz vida.

Serkanu se konačno vraća pamćenje

Slike vezane za Edu – Serkanu sve više izbijaju pred očima. Kao kroz maglu, on počinje da sklapa mozaik nekadašnje ljubavi. A kada se u restoranu zameri kelneru i kada ga on propisno izudara, slike počinju nekontrolisano da naviru!​

Sinopsis

Serija “Pokucaj na moja vrata” (102. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Ko je Eda?

Eda je mlada, lepa i pametna devojka dobrog srca, koja unosi boju u okruženje svojom vedrinom, otvorenošću i neposrednošću. S druge strane je impulsivna i brzopleta u svojim odlukama i ne libi se da kaže ono što misli. Njena strast su knjige, prijatelji i cveće, a najveći san, da postane pejzažni arhitekta.

A ko je Serkan?

Serkan je zgodan i harizmatičan mladić, veoma obrazovan i inteligentan, ali nemilosrdan u svom poslu. Vrlo dobro zna kako da okrene poslovni svet na svoju stranu poput šahovskog velemajstora. Vodi se logikom i razumom. Stoji iza svake odluke koju donese i ide do kraja. Nema drugu motivaciju osim rada i uspeha. Za njega poraz ne postoji i zato se duboko plaši da voli.

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement