Connect with us

STARS

Aleksandar Radojičić otkriva KOGA će ODVESTI u KREVET u seriji DINASTIJA! Muškarca ili ŽENU?

Published

on

Glumac Aleksandar Radojićić igra lik Mihaila u srpskoj verziji serije “Dinastija“, koja danas počinje sa emitovanjem, i prikazivaće se od ponedeljka do četvrtka u 21 čas.

Pročitajte još Dinastija 1. epizoda: Povratak bivše ljubavi ugrožava vezu Branka i Kristine! Hoće li biti venčanja?

– Srpska verzija, dešava se danas u savremenom dobu. Raskoš, luksuz i spletke, danas, u ovom dobu. Moje generacije sigurno nisu vraćale svih osam sezona čuvene “Dinastije“ da pogledaju, jer je snimana davno, ali sada će imati prilike da gledaju – kaže Aleksandar.

Ovom prilikom otkrio je sve o svojoj ulozi, koju ćemo uskoro moći da gledamo na malim ekranima na programu najprestižnije televizije.

Pročitajte još DINASTIJA – Pročitaj DETALJAN sadržaj PRVIH 10 EPIZODA! Evo KO će pokvariti venčanje BRANKA i KRISTINE!

– Ja sam Mihailo, vozač Branka Kadića, glave te porodice. Čovek od poverenja koji pokušava do se što više približi njemu i dobije poverenje, pa ulazi u ljubavnu aferu sa njegovom ćerkom. Ona je mlada glumica Magdalena Mijatović, verujem da će je publika posle ove uloge dobro zapamtiti – priča Radojičić.

– Glumačka postava je odlična, to je jadan od bitnijih razloga što sam u ovom projektu. Snimali smo na dosta lokacija, s obzirom da je sapunica u pitanju sa preko 500 likova, mora tako. Biće tu dosta epizoda – otkriva glumac.

Pročitajte još HIT! Pred početak prikazivanja serije DINASTIJA Ana Savić otrkiva sve o liku Kristine Kadić! EVO ŠTA čeka srpsku Kristl!

Kakva je njegova uloga u životima porodice Kadić i da li im je zaista jedan od retkih prijatelja, saznaćete ako pratite domaću adaptaciju „Dinastije“ od ponedeljka do četvrtka u 21 čas na TV Pink.

Foto Printscreen/Instagram/Nebojša Babić/ Žigosani u reketu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Pink

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement