Connect with us

STARS

Magdalena Mijatović o vrelim scenama sa Aleksandrom Radojičićem u seriji „Dinastija“

Published

on

Glumica Magdalena Mijatović, koja igra Anastasiju Kadić u srpskoj „Dinastiji“, kaže da ju je kolega Aleksandar Radojičić opustio pred ljubavne scene.

Publika je već u prvoj epizodi, koja je emitovana u ponedeljak na televiziji Pink, mogla da vidi vatrene poljupce i dodire mladih glumaca.

PROČITAJTE JOŠ:  Dinastija 5. epizoda (četvrtak): Momčilo PRIZNAJE Kristini da je još VOLI! Ne sluti da ih ONA PRISLUŠKUJE!

Mijatovićeva je u domaćoj adaptaciji kultne sapunice oživela Felon, razmaženu bogatašicu i naslednicu Blejka Karingtona, dok Radojičić igra njegovog vozača.

– Kad smo snimali scene u kojima se ljubimo i mazimo, na setu je bilo manje ljudi kako bismo to lakše uradili. Iskreno, nije mi bilo neprijatno jer je to deo glumačkog posla. Aleksandar mi je s vremenom postao dobar prijatelj. Divan je kolega! I kad bih u nekim trenucima bila stegnuta, on bi me opustio. Bio mi je velika podrška i hvala mu na tome – priča glumica, kojoj je ovo prva značajna uloga.

Mijatovićeva je pre početka snimanja odgledala desetak epizoda američke „Dinastije“.

PROČITAJTE JOŠ: Serija DINASTIJA – EVO ZAŠTO je Lidija bila u LUDNICI i ŠTA je čeka u nastavku!

– Čula sam za tu seriju od roditelja, ali je nisam gledala. Pre nego što smo počeli da radimo, pustila sam desetak epizoda da bih stekla utisak o čemu je reč. Rešila sam da Felon iznesem na svoj način. Pre svega, trudila sam se da je smestim u 21. vek. Takođe, nisam htela da je prikažem samo kao razmaženu, bezobraznu i nepromišljenu bogatašicu već i da nađem opravdanje za njeno ponašanje. Felon iz originalne serije je hladna, dok Anastasiju vodi srce, pa je afektivna. Možda pravi greške, ali je pravična – priča Magdalena Mijatović.

Ona dodaje da je sjajno sarađivala sa Anom Vasiljević (Savić), koja igra njenu maćehu Kristal, kao i sa Marijom Karan, koja glumi njenu majku Aleksis:

PROČITAJTE JOŠ: EVO KAKAV je zapravo Stefan i ŠTA je pozadina sukoba s porodicom iz serije DINASTIJA!

– Njih dve su u originalu prikazane kao prototip dobra i zla. Kristal je nežna, fina plavuša, a Aleksis opasna i vatrena crnka. To smo s Anom i Marijom dobili i u našoj verziji serije! Obe su me oduševile glumom, ali i time što su divne partnerke. Sa svim kolegama sam se lepo družila, ali i mnogo naučila.

Magdalena priznaje da su snimanja bila naporna, ali naglašava da je jedino važno da su na kraju dana svi bili zadovoljni:

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo ŠTA čeka Anastasiju i Ognjena iz serije DINASTIJA!

– Radili smo po 12 sati dnevno, šest dana u nedelji! To zaista nije lako. Čovek bude iscrpljen, nervozan, ali je ekipa toliko dobra da brzo podignemo jedni druge. Sećam se da je posle jednog noćnog snimanja, iako smo popili sedam kafa i bili preumorni, Segej Trifunović uzeo gitaru i počeo da svira i peva. Nastavljamo da snimamo i dalje, i da se usput zabavljamo!

Na pitanje da li i Srpkinje maštaju o muškarcu poput Blejka Karingtona, odnosno o princu koji će ih pretvoriti u princeze, Magdalena Mijatović odgovara:

PROČITAJTE JOŠ: Serija DINASTIJA – Mihajlo se upušta u opasnu igru koja će ga skupo koštati! EVO o ČEMU je reč!

– Možda Amerikanke, ali Srpkinje ne! Mislim da više vole da su jednake s muškarcima. Mi i dalje verujemo u pravu ljubav, koja nema veze s novcem i moći.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs / Informer

Advertisement