Connect with us

Estrada

Lepa Brena kao Meril Strip: Evo o čemu se radi

Folk zvezda Lepa Brena nikada ne propušta ovaj film Meril Strip i otkriva da bi volela da je u njemu ona igrala umesto nje

Published

on

U doba najveće popularnosti, Lepa Brena je, osim estradnom scenom, harala i bioskopskim salama. Filmska triologija “Hajde da se volimo”, te komedije “Tesna koža” i “Nema problema” bile su i ostale najgledaniji domaći naslovi.

Šuškalo se da bi mogla da se kao glumica okuša i u TV seriji. Scenarista Siniša Pavić prvo je Breni ponudio ulogu Nine Andrejević u seriji “Bolji život”. Lik pevačice, koji je proslavio Snežanu Savić, pisan je, navodno, za folk divu, koja ga je odbila zbog koncerata. Međutim, Lepa Brena je svojevremeno otkrila da joj uloga Nine nikad nije ponuđena:

“To je dezinformacija. Nikada nisam imala i nemam nikakvih želja kad je film u pitanju – rekla je Lepa Brena”

Ipak, postoji jedan film holivudske zvezde Meril Strip u kojem bi volela da je igrala. I to umesto nje.

– Volela bih da sam imala priliku da zaigram ulogu Meril Strip u mjuziklu “Mama mia”. Taj film mi je omiljeni i svaki put ga gledam sa istim žarom – kaže Brena.

Najveća estradna zvezda bivše Jugoslavije imala je u planu pre desetak godina da snimi četvrti deo muzičke komedije – “Hajde da se volimo”, ali do realizacije nije došlo. Jedno vreme se šuškalo da bi o njoj trebalo da se snimi i biografski film. U ulozi Brene bila je viđena i nekadašnja srpska teniserka Jelena Janković, ali ni do ovog projekta nije došlo.

Izvor: filmitv.rs / Novosti

Foto: Printscreen / Facebook / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement