Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 329. epizoda: Ada je u ŠOKU! Matija je MRTAV!? (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine 329. epizoda koja je na programu TV Prva od 20.00 u sredu 29. septembra doneće nam jedan veliki šok od kog će teško ko moći da se oporavi. A naročito Sofija. A evo i zašto.

Pročitajte još Serija DINASTIJA – Mihajlo se upušta u opasnu igru koja će ga skupo koštati! EVO o ČEMU je reč!

Međutim, prvo manje važne, ali podjednako uzbudljivo. Bruner traži od sina da hitno zaustavi medijsku hajku protiv njega i da prvo nađe Marijanu. Marijana mu duguje mnogo. Vreme je da ga vrati.

Kada ugleda Dodu u svojoj fotelji i sazna da je ostala bez željene kancelarije, Dijana doživljava blaži “nervni slom”. Hoće li Dijana konačno pokazati svoje pravo lice i promeniti stranu?

Pročitajte još Dinastija 3. epizoda: Branko i Kristina se venčavaju, ali na svadbi izbija skandal! Evo o čemu se radi!

Zbog misterije koju poslednjih dana ostavljaju gde god da se pojave, Una i Mila odlučuju da prate Aleksu i Luku. I ne samo to. Dolaze na ideju da im “prekopaju” mobilne telefone kako bi konačno shvatile šta smeraju.

A sada ŠOK! Ada dolazi u posetu Matiji i zatiče ga kako nepomično leži. Van sebe od straha i šoka, počinje da doziva pomoć…​

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo KO će biti NOVI BRUNER u seriji IGRA SUDBINE! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Igra sudbine 329. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement