Connect with us

FILM

Film “Večni”: Upoznajte prvog gej superheroja (TREJLER)

“Večni” je predstojeći američki film o superherojima zasnovan na priči o istoimenoj rasi Marvel Komiksa

Published

on

Nakon događaja iz filma “Osvetnici: Kraj igre” iz 2019. godine, neočekivana tragedija tera Večne – besmrtne drevne vanzemaljce koji u tajnosti žive na Zemlji hiljadama godina – iz senke da se ponovo ujedine sa ciljem da zaštite čovečanstvo od najstarijeg neprijatelja, Devijanata.

Publika će upoznati Devijante u predstojećem filmu “Večni” (Eternals), ali ljubitelji stripova ih već dobro znaju.

Devijanti su izdanak eksperimenta koji su sproveli najmoćniji likovi u Marvelovim stripovima – Nebeski. Nebeski su prvo eksperimentisali na Čudesnima, plemenu homoerektusa, ali je eksperiment bio neuspešan. To je dovelo do brojnih mutacija u telima Devijanata.

Razočarani, ali ne i obeshrabreni, Nebeski su pustili Devijante u divljinu, terajući ih da se kriju u pećinama. Nebeski su, zatim, ponovili svoj eksperiment, uspevši i stvorivši Večne. Nakon što su pustili Večne na Zemlju, Nebeski su stvorili latentni gen. Za njega se navodi da je Iks gen, da bi još više razvili potencijal ljudske rase. Devijanti su u jednom momentu vladali Zemljom.

Skandal na snimanju

Film je sniman na Kanarskim ostrvima. Zanimljivo je to da je u jednom momentu čitava ekipa bila evakuisana zbog pronalaska ostataka bombe sa vojne vežbe u blizini. Među evakuisanima su bili i Anđelina Džoli i Ričard Maden, koji igraju glavne uloge.

U filmu se pojavljuje i prvi gej superheroj – Fastos, jedan od Večnih. Naime, on će u filmu biti u braku sa drugim muškarcem, a videćemo i scenu u kojoj se ljube. Zbog ovog, film će u Rusiji biti okarakterisan kao “zabranjen za mlađe od 18 godina”.

Režiju potpisuje Kloi Žao. Glavne uloge tumače: Džena Čem, Ričard Maden, Kumel Nandžiani, Lia Mekhju, Brajan Tajri Henri, Anđelina Džoli, Selma Hajek, i mnogi drugi.

Film u srpske bioskope stiže 4. novembra.

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Continue Reading
Advertisement