Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 330. epizoda: Ko je ŽIŠKA i zašto je došla? (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine 330. epizoda koja je na programu TV Prva u četvrtak, 30. septembra od 20.00 donosi mnogo iznenađenja.Za svakoga poneko. A za Zvonimira najveće.

Luka i Aleksa saznaju potresne vesti. Matija se šlogirao. Trenutno je na intenzivnoj nezi u bolnici. Svi se pitaju hoće li preživeti? Kao i da li će moći da govori posle svega. To je važno jer je Matija najvažniji svedok saradnik Ade Kanački. Ada, Vukašin i ostatak ekipe mnogo računaju na Matiju jer on najviše zna o Brunerovim, ali i o spletkama ostalih članova zle ekipe. Ako on ne bude mogao da govori Bruner će možda moći i da izađe iz zatvora.

Pročitajte još KOLO SREĆE – Otkrivamo: Evo KO je MARIN SIN! Da li je MOGUĆE da je to baš ON!?

Za to vreme u vili Kanačkih, sledi novo iznenađenje za Adu! Doda joj dovodi u posetu njenu dobru prijateljicu koju dugo nije videla. Stiže Žiška. A ko je Žiška, saznaćemo uskoro! I na koji način će Žiška pomoći Adi u razrešenju svih Adinih problema.

Saznali smo Sofijinu strašnu istinu. BIla je trudna, ali je abortirala. Hoće li njen plan uspeti? Da li će još jednom prevariti naivnog Luku Kanačkog?

Pročitajte još Serija PEVAČICA – VELIKI SPOJLER! Otkrivamo: Evo KO je UBIO IVANU! Hoće li se Emilija POKAJATI?

Marijanu i Dijanu u biznis klubu čeka veliko iznenađenje – upoznaju Brunerovog naslednika.

Zvonimiru, međutim, ne sleduje tako lepo iskustvo. Imaće iznenadnu posetu u zatvoru. I to nenajavljenu. Vukašin dolazi u Zvonimirovu ćeliju da se, kako je to naredila Ada – postara za njega. Vreme je da Vukašin održi svoje obećanje koje mu je dao poslednji put kada su se susreli.

Igra sudbine 330. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement