Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo KO je MARIN SIN iz serije „Kolo sreće“! Da li je MOGUĆE da je to baš ON!?

Published

on

Serija „Kolo sreće“ je jedan od najgledanijih sadržaja na televiziji. Sjajna glumačka ekipa, i zanimljiva priča čine ovu telenovelu pravom poslasticom za ljubitelje tog žanra.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – VELIKI SPOJLER! Otkrivamo: Evo KO je UBIO IVANU!

Ono što gledaoce možda i najviše zanima je šta se desilo sa Marinim sinom od kojeg je odvojena još od njegovog rođenja. Zadovoljstvo zbog osvajanja sedmice na lotou ne može da nadoknadi tako veliki gubitak u njenom životu.

Persida zna istinu, ali odbija da je kaže. Kada ju je Mara saterala u ćošak, i zapretila da će svima reći da je ona veštica koja otima tuđu decu, Persida joj je dala informaciju, ali lažnu. Ipak, Mara ne odustaje.

Pročitajte još Dinastija 5. epizoda (četvrtak): Momčilo PRIZNAJE Kristini da je još VOLI! Ne sluti da ih ONA PRISLUŠKUJE!

Osim Perside, još jedna osoba je znala odgovor na to, za Maru, ali i gledaoce, ključno pitanje.

Naime, Pokojni Miroslav Konstatinović sa sobom je na onaj svet odneo istinu koja se tiče njegove slike. Odnosno onoga što je u njoj sakriveno. A to je pismo za Maru. U tom pismu Miroslav otkriva Mari gde je njen sin, budući da je on njenu tajnu otkrio davno i pozabavio se razrešenjem te misterije. Međutim, ova tajna ostaće još neko vreme “zakopana” ispod rama njegovog portreta.

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – EVO ZAŠTO je Lidija bila u LUDNICI i ŠTA je čeka u nastavku!

Na društvenim mrežama se uveliko vodi polemika o tome ko bi mogao da bude Marin sin. Da li je to neko ko će se tek pojaviti, ili je u pitanju neko od već poznatih likova, koje i Mara poznaje?

Kako saznajemo, uskoro bi moglo da se otkrije da je Marin sin, verovali ili ne – Kosta! Po nekoj logici Kosta ima sve predispozicije da bude Marin sin. Približnih je godina koliko bi imao i njen sin. Takođe, životni put i činjenica da je odrastao u sirotištu ukazuje na to da je sasvim moguće da je baš on Marino izgubljeno dete. Pitamo se kako će izgledati trenutak kada i Kosta shvati da je Mara ta koja ga traži. A čiji novac on juri?

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – EVO KAKAV je zapravo Stefan i ŠTA je pozadina sukoba s porodicom!

Kosta i Silvija, odnosno Elena od početka igraju prljavu igru, pa se pitamo kako će Mara, ali i gledaoci, reagovati ako se ispostavi da je to istina za kojom je Mara čitav život tragala.

Seriju “Kolo sreće” pratimo radnim danima od 21 čas na TV Prva.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement