Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 331. epizoda: ŠOK! Dijana Erski PADA U NESVEST kada vidi ŽIŠKU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine 331. epizoda koja je na programu u petak, 1. oktobra od 20.00 na TV Prva donosi nam bar trostruko padanje u nesvest.

Za početak, Debeljko kipti od besa zbog činjenice da se Jelena onesvestila kada je čula šta se dogodilo njenom bivšem dečku, Matiji. Da li to znači da ga ona još voli? Debeljko je poludeo!

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – Otkrivamo razlike naše verzije o odnosu na original! EVO i KOJI glumci se PRVI dobili uloge!

Inspektorka Stana će biti zatečena Sofijinom odlukom da se podvrgne poligrafskom testiranju. Da ne kažemo da će od tog šoka i ona pasti u nesvest! Sofija je naravno sve mudro smislila, i uz pomoć prijatelja u policiji planira da se izvuče od zatvora.

Nakon što odbije da sedne sa Riterom, Marijanu na ulici napadaju njegovi ljudi. Sa povredama dolazi kod Ade i saopštava joj šta se dogodilo.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Jelena Mur progovorila o Milici Pavlović! EVO ŠTA zaista misli o njenoj glumi!

U međuvremenu, još jedna osoba mogla bi da dobije modrice. Kada ugleda Šišku u klubu, Dijana momentalno pada u nesvest!​ Pitamo se zašto! Da nije Šiška, možda, njena ljuta suparnica, ili čak – sestra!?

Igra sudbine 331. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement