Connect with us

Top Story

Kolo sreće 20. epizoda – ŠOK! Goca je KIDNAPOVANA! Mara je OČAJNA! A evo KO će je SPASTI!

Published

on

Kolo sreće 20. epizoda, koja se emituje u petak, 1. oktobra od 21.00 na kanalu TV Prva doneće veliku opasnost u Marin život. Novac privlači pažnju. A ona ga sada ima mnogo.

Pročitajte još Igra sudbine 331. epizoda – ŠOK! Dijana Erski PADA U NESVEST kada vidi ŠIŠKU! A evo i ZAŠTO!

Na Marinu zabavu uvlače se sumnjivi likovi. Prvi koji zapaža da se nešto „sprema“ je novinar koji se bavi kriminalom s kojim Goca provodi čitavo veče. Kriminalci kreću u akciju i kidnapuju Gocu.  

Mara je očajna, trči za ćerkom pokušavajući da je spase, dok novinar izveštava svog urednika da je oteta ćerka žene koja je osvojila veliki novac. Počinje potera, ali i pregovori među kriminalcima o deobi plena.​

Pročitajte još HIT! Serija DINASTIJA – Magdalena Mijatović progovorila o vrelim scenama sa Aleksandrom Radojičićem! EVO i KOJE su razlike između nje i Felon!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (19. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement