Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: UBICE MOG OCA sezona 5 – Saznaj KADA je premijera!

UBICE MOG OCA sezona 5 stiže na naše male ekrane. A evo i KADA!

Published

on

UBICE MOG OCA sezona 5 jedna je od najiščekivanijih premijera ove jeseni. Publika je željna novih avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića. Baš kao i odgovora na pitanje – ko je ubio njegovog oca. A upravo to biće i glavna tema novog ciklusa.

Novu ciklus „Ubica mog oca“ gledaoci će imati priliku da vide ove jeseni na kanalu Superstar. I to, kako ekskluzivno saznajemo – odmah po završetku druge sezone serije „Besa

Publika s nestrpljenjem očekuje UBICE MOG OCA sezona 5. Kako stvari stoje, čekanju se bliži kraj. Naime, sredinom aprila pala je poslednja klapa serije. Scenario potpisuje Nataša Drakulić, a režiju Maša Nešković.

„Nova sezona donosi nam putovanje u prošlost. Nastavak će nam otkriti ko je povezan sa ubistvom Aleksandrovog oca“

Zanimljivo je da je prvi put serijal sniman u zimskom periodu i za vreme pandemije.

– Prvi put smo snimali zimi, pa je kostim imao najviše izazova. Trebalo je kupiti gomilu zimskih jakni. Imali smo ipak poprilično sreće s vremenom, iako je bilo hladnih dana. S druge strane, presrećni smo jer se autentična scenografija okićenog Beograda prosto nekako sklopila s našom slikom. Najteže je bilo glumcima, imali smo mnogo akcionih scena, neke su zahtevale i plivanje u reci, ali srećom pregurali su – otkriva scenaristkinja Nataša Drakulić.

UBICE MOG OCA sezona 5 – ko je ubio Aleksandrovog oca?

O tome šta nas još očekuje u novoj sezoni kaže scenaristkinja otkriva da je savremeni deo priče posvećen je temi vršnjačkog nasilja među mladima.

– Nažalost, o ovoj temi razgovaramo tek kada ona eskalira nekom tragedijom. Pokušali smo da kroz našu priču damo genezu svega toga, ali i pokažemo načine kako svi možemo preventivno da reagujemo. I ono što je najvažnije, da ohrabrimo mlade da nisu sami, da svako nasilje treba prijaviti i da apelujemo i da kad ga vidimo – ne okrećemo glavu jer danas, sutra i naše dete ili mi sami možemo da postanemo žrtve.

Ono što je na scenaristkinju ove sezone ostavilo najbolji utisak jesu vizuelne transformacije glumaca, naročito za potrebe snimanja scena prošlosti.

Smatram da je transformacija Vuka Kostića najzanimljivija. S nama je u ovom serijalu radila Dušanka Duda Vuksanović, koja je bila glavni masker i šminker na filmu „Dara iz Jasenovca“, gde je Vuk Kostić takođe imao veliku fizičku transformaciju, tako da su njih dvoje već uigran tandem.

Foto Promo Nataša Drakulić

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement