Connect with us

STARS

Ivana Dudić preživela STRAVIČNU traumu! Evo o čemu je REČ…

Zvezda serije “Igra sudbine”, Ivana Dudić i njen momak Miloš umalo nastradali prilikom nezgode na Rtnju

Published

on

Glumica Ivana Dudić stekla je popularnost u mnogobrojnim serijama, među kojima je i aktuelna „Igra sudbine“. Međutim, o njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Jedan Ivanin romantični izlet na planini zamalo se završio tragično. Kako piše štampa, Ivani se život drastično promenio nakon što je doživela nezgodu na Rtnju. Njen momak Miloš Pandrc je posle toga ostao nepokretan.

Naime, kako “Alo” piše, par je pre skoro dva meseca odlučio da ode na odmor, koji se pretvorio u pakao. Do nesreće je došlo kada je Miloš pao u podnožje planine, nakon što se kvad, kojim je Ivana upravljala, prevrnuo. Uspaničena, glumica je satima dozivala pomoć. U spasavanje su bili uključeni i vatrogasci, a njen dečko je usled povreda završio u invalidskim kolicima.

Miloš i Ivana su već dugo zajedno, ali ona nije želela da se eksponiraju u javnosti zbog njegove prošlosti – otkrio je tajni izvor, i dodao: – Letos su želeli da pobegnu od gradske buke, otišli su na Rtanj, i tamo proveli neko vreme. Jedan dan odlučili su da se provozaju kvadom po planini. Tokom vožnje Ivana je izgubila kontrolu i prevrnuli su se. Miloš je pao u podnožje planine, gde je ostao da leži nepomičan – ispričala je osoba bliska paru kako je došlo do nezgode.

Glumica Ivana Dudić se ne odvaja od dečka tokom njegovog oporavka.

– Nakon nekoliko sati, uz pomoć vatrogasaca izvukli su ga i prevezli u bolnicu. Ona je zadobila manju povredu ramena, a on je i dalje nepokretan. Išao je na rehabilitaciju, dijagnostikovana mu je paraplegija, odnosno oduzetost obe noge, kao i ozbiljna povreda kičme. Trenutno mu se stanje popravlja. Pola desne noge oseća, ali leva noga mu je još uvek u potpunosti oduzeta. Zbog toga je u invalidskim kolicima i nosi pojas na kičmi.

Ivani je to jako teško palo, osećala je krivicu, ali nada se da će Miloš ubrzo stati na noge. Svaki dan mu dolazi u posetu, sedi satima sa njim, donosi mu hranu. Uvek je nasmejana i pozitivna, i stvarno mu je velika podrška u ovim danima – rekao je izvor, i otkrio:

Miloš ima zakazanu operaciju, jedan od najboljih specijalista ortopedske hirurgije dr Slaviša Zagorac će mu operisati kičmu. Nadaju se da će nakon rehabilitacije uskoro stati na noge i vratiti se normalnom životu – rekao je izvor za kraj.

Foto: Instagram/dudicivana / Printscreen

Izvor: Alo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement