Connect with us

STARS

Branimir Popović iz serije “Dinastija”: I privatno je u braku sa mlađom ženom! Prava je lepotica!

Crnogorski glumac Branimir Popović poput Branka iz serije “Dinastija” voli mlađe žene. Njegova supruga je čak 22 godinu mlađa od njega

Published

on

Popularni glumac Branimir Popović (54), koga gledamo u serijama “Dinastija” i “Dug moru”, ne eksplonira se često u javnosti. Ono što mnogi gledaoci popularne sapunice “Dinastija” ne znaju jeste da Branko i u privatnom životu ljudi mnogo mlađu ženu.

Naime, Branimir je u stabilnom braku već skoro deceniju sa 22 godine mlađom koleginicom Sanjom Popović Jovićević. Njih dvoje su se upoznali još na Akademiji, gde joj je Branimir bio jedan od profesora. A onda su zajedno stali pred kamere. Delili su kadar u popularnoj seriji “Budva na pjenu od mora”.

Branimir Popović u seriji “Dinastija” igra tajkuna Branka koji se zaljubljuje u duplo mlađu sekretaricu, koju uzima za ženu

Branimir i Sonja ostvarili su se pre sedam godina u najvažnijoj ulozi – roditelja. Dobili su ćerkicu Sofiju. Nakon što je izgovorila sudbonos “da”, Sonja se povukla iz sveta glume i posvetila se porodici i detetu.

Branimir Popovic Sanja-Popovic-Jovicevic

Supruga Branimira Popovića – Sanja

Budući da je mnogo vezan za ženu i ćerkicu, Branimiru teško pada odvajanje od porodice. Zbog serije “Dinastija”, koju već mesecima snima u Beogradu, biće odvojen na godinu dana od Sonje i Sofije. Međutim, supruga ga često posećuje, pa su tako nedavno viđeni na premijeri filma “Toma” u Sava centru.

BONUS VIDEO: Serija „Dinastija“ NEKAD i SAD: Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

Foto Promo/Pink, Instagram/sanjajp25

Izvor: filmitv.rs/Nportal

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement