Connect with us

Estrada

Otkrivamo: Zašto je Anastasija Ražnatović odbila ulogu u seriji “Pevačica”

Anastasija Ražnatović je bila prvi izbor Gage Antonijevića i Makse Ćatovića, ali posle nekoliko proba odustala je od snimanja

Published

on

Anastasija Ražnatović je bila prvi izbor Gage Antonijevića i Makse Ćatovića, ali posle nekoliko proba odustala je od snimanja

Serija “Pevačica”, koja se prikazuje na kanalima Superstar i Pink, preko noći postala je TV megahit. Osim kontroverzne priče koja se temelji na istinitim događajima, glavni začin za uspeh serije svakako je i Milica Pavlović. Popularna pevačica debitovala je u ulozi glumice i dobila pohvale za odlično odrađen posao. Ali, malo je falilo da se Milica ne pojavi u liku Ivane Lazić.

Poznato je da je Anastasija Ražnatović bila prvi pik producenata Predraga Gage Antonijevića i Makse Ćatovića. Mlada pevačica je počela da priprema ulogu, bila je na probnim snimanjima, na kojima je pobrala odlične kritike. Bila je na korak do snimanja, ali onda se predomislila.

Razlog se krije u scenariju

– Dobila sam ulogu, ali nisam se pronašla u scenariju. Bila sam na probama i dobila sam komplimente da imam talenat za to i lepo sam se snašla. Odmah sam rekla da neće biti toga da se skinem gola ili ljubim s nekim i to je prihvaćeno. Ne bi trebalo sada da pričam o scenariju, jer nisam deo toga… U svakom slučaju, nešto mi se nije dopalo u scenariju i nisam se pronašla u tome, tako da sam odlučila da neću to prihvatiti – rekla je Anastasija Ražnatović u emisiji “Sceniranje”.

Po kuloarima se priča da se Anastasiji nije dopalo to što se lik Ivane Lazić, koju tumači Milica Pavlović – drogira u seriji. Ona je, navodno, bila mišljenja da to nije dobra poruka koju bi poslala omladini, koja prati njen rad.

Izvor: filmitv.rs / Seciranje

Foto: Printscreen / Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement