Connect with us

Domaće serije

BESA 2. sezona – Ovo je TAČAN datum PREMIJERE! EKSKLUZIVNO!

Besa 2 sezona najiščekivanija je premijera ove godine! A evo i kada nam stiže na TV

Published

on

Serija BESA 2. sezona vraća nam se, kao što smo već pisali o tome ove jeseni. Nastavak najiščekivanijeg TV projekta ove godine konačno je našao svoj termin u gustom programu nove sezone. Već smo otkrili da ćemo „Besu“ na kanalu „Superstar“ posle završetka emitovanja podjednako iščekivane serije „Crna svadba“.

Kkao ne bismo ostali nedorečeni, proverili smo tu informaciju do najsitnijeg detalja i saznali koji je tačan datum premijere serije „Besa“ druga sezona.

Iako je još nezahvalno pričati o definitivnim terminima za premijere koje su još na neka dva meseca od nas, kako ekskluzivno saznajemo „Besa“ bi premijeru trebalo da ima 27. novembra. Naravno, sve televizije zadržavaju pravo izmene programa. Znamo da na formiranje finalne odluke o emitovanju utiče milion raznoraznih detalja, pa bi najbolje bilo reći da će „Besa“ premijerno početi da se emituje krajem novembra.

Besa 2. sezona – Na kojim kanalima ćemo gledati nastavak

Snimanje druge sezone okončano je krajem avgusta i početkom septembra u Estoniji. Režiju u nastavku potpisuju Igor StoimenovNikola LjucaMilan Todorović i Maša Nešković. A neizbežna doza osvete, akcije i drame je zagarantovana.

Serija će biti emitovana na kanalu Superstar TV, a verovatno i na TV Prva, kao što je bio slučaj i sa prethodnim ciklusom.

S obzirom na to da se nova sezona snimala širom Evrope, i da u njoj učestvuje veliki broj novih likova „Besa“ sezona 2 će sigurno u produkcijskom smislu nadmašiti prvu sezonu.
Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu „Wolf of Wall Street“ i popularnoj seriji „Berlin Station“, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

Foto Promo Adrenalin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement