Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 7. epizoda: Stefan i Lidija se ljube! Kako će reagovati Momčilo?

Dinastija 7. epizoda donosi zabranjen poljubac, batine i jedno nesmotreno muvanje…

Published

on

Dinastija 7. epizoda se emituje u utorak, 5. oktobra, od 21.00 na TV Pink. Mihajlo i dalje pokušava da osvoji Anastasiju. On se ne miri s tim da je ona sada udata žena, pa se upleće u razne stvari – bez Brankovog znanja.

Mihajlo otkriva Branku da su Vojin i Anastasija sklopili dogovor u vezi braka sa Ognjenom. Njihov dogovor je bio takav da će Vojin pomoći Branku ako se Anastasija bude udala za Ognjena. Branko je besan i ulazi u svađu sa Anastasijom oko toga. Njemu nikada nije trebala pomoć do sada. I van sebe je zbog toga što je Anastasija preuzela to na sebe, bez dogovora sa njim.

Anastasija je revoltirana, i govori Branku kako može odmah da se razvede od Ognjena. Branko joj to zabranjuje i insistira da Anastasija treba da da sve od sebe da njen brak uspe.

Stefana proganjaju na poslu zbog toga što su saznali da je homoseksualac.

Manja vežba za predstavu i u tome joj pomaže stariji momak iz škole. On je muva malo grublje, što užasno uznemiri Manju. Ona sva uspaničena razbija lampu, zbog čega je momak izvređa i ode. Manja odlazi od kuće kod Veselina, jer sumnja da će i ona imati probleme kao i njena majka Lidija. Veselin je smiruje i smatra da Manja treba da popriča sa roditeljima o svemu.

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

Branko želi da ima dete sa Kristinom. Iako to ona isto želi, ispostavi se da nije potpuno spremna za takav korak.

Momčilo poziva Stefana na večeru, gde dolazi do izražaja Lidijino i njegovo “poklapanje”. Prvom prilikom kada ostanu sami, Stefan i Lidija se poljube.

U seriji “Dinastija” (7. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement