Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 333. epizoda: ŠOK! Riter udara na ADU! Evo i KAKO! (VIDEO)

Igra sudbine 333. epizoda donosi nam veliki šok. Riter će krenuti u napad na Adu Kanački! Udariće je tamo gde je najslabija

Published

on

Igra sudbine 333. epizoda koja je na program od 20.00 na TV Prva u utorak, 5. oktobra donosi nam tri velika šoka. Jedan zlikovac sprema novo zlo, jedna zlobnica će dobiti vest koja je neće oduševiti, a jedna “ludača” biće izbačena iz biznis kluba. Pitamo se – koja.

Brunerov sin Riter ima nove bolesne ideje na umu. Kako ćemo otkriti jedna od njih tiče se i Ivana, jer je on jedna od najslabijih Adinih karika. Po svoj prilici, Ivan će ponovo nadrljati.

Ni Ministarki Milevi se ne piše dobro. Zbog tračeva i navoda o saradnji sa Brunerom drma fotelja joj se fotelja. Jedina osoba na koju može da se osloni je, naravno, Vukašin. Od njega traži pomoć. Hoće li joj se on odazvati tek ćemo videti.

Ono što ih je nekad vezivalo danas je već prošlost. Međutim, ono što ih sada vezuje je ćerka. Hoće li Vukašin zbog Žakline pristati da pomogne ministarki?

Igra sudbine 333. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

 

 

Advertisement