Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Žiška je Dijani Erski stala na JEZIK! Evo i kako! (VIDEO)

Igra sudbine 333. epizoda donosi nam obračun „rodica“. Žiška protiv Dijane Erski. To se ne propušta

Published

on

Igra sudbine 333. epizoda koja je na program od 20.00 na TV Prva u utorak, 5. oktobra donosi nam tri velika šoka. Jedan zlikovac sprema novo zlo, jedna zlobnica će dobiti vest koja je neće oduševiti, a jedna “ludača” biće izbačena iz biznis kluba. Da se pozabavimo ludačom.

Kao što smo već videli Adina prijateljica Žiška, sa mnoštvom imena, prezimena i bogatim životnim iskustvom, dobro poznaje Dijanu Erski. A i ona nju. Kao što smo i “namirisali” u srodstvu su.

Žiška je čuvenu modnu dizajnerku dočekala sa “Đe si rodice” nakon čega je Dijana Erski izgubila svest, a i tlo pod nogama. To se, priznaćete, ne događa često.

Ali, u novoj epizodi situacija odlazi korak dalje. Vreme je za obračun.I to u velikom stilu. Dijana će doživeti šok kakav dugo nije doživela.

IGRA SUDBINE 333. EPIZODA – Žiška je stala Dijani na REP!

Kada odbije da plati račun u Klubu, Dijanu po Žiškinom nalogu obezbeđenje izbacuje iz lokala. Izgleda da su Dijanini slatki dani na veresiju prošli.Vreme je da plati sve što je do sada uzela na crtu.

Ono što nas zanima jeste, kakav je to strašan razdor između dve sestre? Zbog čega se Dijana toliko plaši Žiške?

Igra sudbine 333. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement