Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 108. epizoda: ŠOK! Eda napušta Serkana! Njegovo srce neće izdržati!

Pokucaj na moja vrata 108. epizoda biće u znaku rastanka. Edino srce će pući na hiljadu komadića. Evo i zašto!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 108. epizoda na programu TV Prva je u utorak, 5. oktobra, od 11.15. Glavna tema je i dalje Selin i njena trudnoća – najveća prepreka u ljubavi Ede i Serkana.

Taman kada su pomislili da njihovoj sreći ne može ništa da se ispreči na putu, Selin je opet trijumfovala. Obznanila je da je trudna i razbila Edino srce na sitne komade.

Posle noći provedene kod Serkana, Eda je sigurna u ono šta treba da uradi. Bez dvoumljenja, ona mu ostavlja oproštajno pismo. Nagoveštava mu svoj odlazak i traži od njega da je ne traži. Ipak, moli ga da ne zaboravi njihovu veliku ljubav.

Lud od ljubavi za Edom, Serkan ne planira da sedi skrštenih ruku.

Serkan neće dozvoliti ni sebi ni Selin da izgubi ženu svog života. Polazi u potragu za Edom! Saznaje da je krenula ka aerodromu i da se već ukrcava u avion.

Od pretrpljenog stresa, Serkanu počinje da se magli u glavi. Na opšte zaprepašćenje, on pada na pod. Da li njegovo srce može da izdrži Edin odlazak?

Deniz saznaje da je Selin trudna. Besan, on odlazi kod nje i zahteva da mu otkrije da li je on otac bebe koju nosi. Uslediće veliki šok!

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement