Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 22. epizoda – Mara upoznaje SINA! A evo i KAKO!

Kolo sreće 22. epizoda u Marin život iznenada dovodi sina kog traži. A ona i ne sluti da je to on!

Published

on

Kolo sreće 22. epizoda koja se emituje na TV Prva od 21.00 u utorak, 5. oktobra konačno će nam rasvetliti Elenin i Kostin pakleni plan. Međutim, ono što ni oni ne očekuju jeste da će im plan poremetiti jedna velika tajna.

Policajci upadaju u skladište i pronalaze Gocu i jednog mladića koji je dovodi. Zahtevaju od njega da se preda, dok naivna Goca objašnjava da ju je on spasao a da su otmičari pobegli. Stiže i Mara. Grli momka, koji se predstavlja kao Petar, i zahvaljuje mu. Da bi mu se odužila poziva ga na večeru da se bolje upoznaju.

Elena likuje i sugeriše mu da bude oprezan. Naravno, reč je o Kosti. Elenin i Kostin plan bio je od početka da se on infiltrira u Marinu porodicu. Ali on nije svestan šta će mu to doneti.

Kolo sreće 22. epizoda – Drina kreće u akciju!

Konačno, stiže trenutak da i kućna pomoćnica Drina pokaže vizit-kartu na kojoj je Elenina slika. Međutim, na njoj stoji drugo ime. Mara je zbunjena.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (22. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

 

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement