Connect with us

Estrada

PEVAČICA Nikola Rakočević otkriva PRAVO LICE Milice Pavlović! (VIDEO)

Serija PEVAČICA Evo kakva je MIlica Pavlović bila na setu serije!

Published

on

Serija PEVAČICA Nikola Rakočević otkriva pikanterije o Milici Pavlović! Evo kako se ponašala na setu i da li je glumila zvezdu!

Serija PEVAČICA na naše male ekrane donela je žanr koji do sada nismo imali priliku da pratimo na malim ekranima. Misterija, drama, natprirodno. Ove tri reči najbolje opisuju ono što smo gledali na TV prethodnih nedelja. Velika završnica tek sledi. Napetost se trenutno seče nožem. Dok ne otkrijemo sve misterije koje se odvijaju na setu, pozabavićemo se onima iza kulisa popularne serije.

Glumac Nikola Rakočević ovih dana vodi nas rolom menadžera Marka kroz misteriozan svet serije “Pevačica”. Njegov junak trenutno je visoko plasiran na listi osumnjičenih za ubistvo Ivane Lazić. Kako se Milica Pavlović oprostila od serije “Pevačica”, to smo videli. A šta Rakočević misli o učešću pevačice u seriji – otkrivamo u nastavku.

Šta nam donosi serija PEVAČICA 11. epizoda – pročitaj OVDE!

Pevacica-11-epizoda

Nikola Rakočević u seriji PEVAČICA

Nikola Rakočević, koji igra menadžera, kaže da je scenario i glumačka ekipa presudila da prihvati ulogu u seriji.

– Ako reditelj ima dobar scenario, izabraće i dobru podelu. One komentare koje sam ja čuo odnose se na to da je sve drugačije. I ja, i celokupna serija – kaže Nikola.

Kako je glavna uloga dodeljena pevačici Milici Pavlović, Nikola kaže da nije imao predrasude.

– To je rediteljski koncept takav kakav jeste. Mislim da je to dobar potez da neko ko igra tu ulogu bude iz tog sveta. Generalno se trudim da nemam predrasude prema ljudima, tako je bilo i u ovom slučaju – izjavio je u jednoj emisiji Rakočević.

Milica je bila jako komunikativna i sarađivala je jako zanimljivo. Nije kvarila radnu atmosferu. Nisam primetio da je glumila zvezdu na setu, ali ne znam kakva je van seta – kaže Nikola, koji navodi da se u ulozi najviše oslanjao na svoj talenat i glumačko umeće.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement