Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 8. epizoda: ŠOK! Kristina će prevariti Branka! Evo i kako! (VIDEO)

Dinastija 8. epizoda biće u znaku “leptirića” koje Stefan i Lidija osećaju jedno prema drugom, ali i jedne prevare

Published

on

Dinastija 8. epizoda se emituje u sredu, 6. oktobra, od 21.00 na TV Pink. Na kraju smene na gradilištu, Stefan skupi hrabrost da pozove Lidiju. Ni njoj ni njemu nije žao zbog njihovog poljupca. Stefan je presrećan što oseća privlačnost prema ženi.

Veselin je rešen da odvrati Stefana od homoseksualnosti. Zato ga, gladnog i umornog, odvodi u javnu kuću, pravo sa gradilišta. Uz pomoć iskusne madam i veštih devojaka, Stefan se najede, završi u sobi sa lepom mladom prostitutkom. Ali, ništa se između njih ne dogodi.

Za to vreme, u vili Kadić je sastanak kriznog štaba “Kadvest Grupe” kojoj je propala ogromna investicija na azijskom tržištu. Odlučeno je da sva sredstva kompanije budu prebačena na račune novih fiktivnih firmi na čijem čelu je Kristina Kadić. Ipak, ona insistira da otvore “Fondaciju za borbu protiv nasilja nad ženama”, na šta Branko mora da pristane – da bi spasao svoju kompaniju.

Dinastija 9. epizoda: Momčilo je u velikom problemu!

Kristitine drugarice su ljubomorne na bajku u kojoj ona sada živi. Stefan je, kao sin konkurenta, otpužen da je izazvao havariju na Veselinovom i Momčilovom gradilištu kako bi ih sabotirao. Očajan, Stefan moli Branka da pomogne Momčilu i Veselinu da nastave posao. Branko odbija da im pruži pomoć, jer smatra da Stefan treba sam da rešava svoje probleme.

Kristina je zgrožena zbog Brankove bezobzirnosti prema njoj i grubosti prema sinu. Odlučuje da proda smaragdnu ogrlicu koju je dobila od Branka na poklon. Uz pomoć drugarice Jasne i sitnih laži, uspeva da izradi kopiju koju će nositi pred Brankom. Novac daje bivšem ljubavniku Momčilu.

U seriji “Dinastija” (8. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement