Connect with us

Domaće serije

“Igra sudbine” OBORILA najveći TV REKORD svih vremena! Evo o čemu se radi! (VIDEO)

U nikada većoj konkurenciji domaćih serija, “Igra sudbine” uspeva da ostane najgledanija

Published

on

“Igra sudbine” je već dve godine najgledanija domaća serija. Ali, ne samo to! Popularna sapunica, koja je zasnovana na kolumbijskoj telenoveli “Nuevo rico, nuevo pobre”, nema konkurenciju na domaćim televizijama. Osim u kategoriji najgledanijih serija, “Igra sudbine” važi i za najgledaniji TV format.

Serija je od samog starta beležila veliki rejting. Čak i tokom prošlog leta, “Igra sudbine” nije imala pad u gledanosti. Naprotiv, bila je jednako gledana kao i u zimskim danima. Zbog velikog uspeha koji je postigla, serija TV Prva produžavana je nekoliko puta. A kada gledaocima ni to nije bilo dovoljno, scenaristi Žarku Jokanoviću naručena je i druga sezona.

„Igra sudbine“ – apsolutni rekorder

Tako je na 311 epizoda, koliko je brojao prvi ciklus, serija dobila još 100 nastavaka. Sa ukupno 411 epizoda, “Igra sudbine” će biti najduža serija ikada snimljena u Srbiji. A taj rektord je upravo juče oborila sa 333. epizodom, prestigavši “Istine i laži”. Prethodna sapunica TV Prva, koja je, takođe, bila veoma uspešna, nanizala je 332 epizode i do juče je važila za – najdugovečniju domaću seriju.

Ekipi serije “Igra sudbine” čestitamo na uspehu, a Žarku Jokanoviću, TV Prva i produkcija Smart Media želimo – da sa narednim projektima pokušaju da obore ovaj rekord.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 335. epizoda – ŠOK! Matija je MRTAV?

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement