Connect with us

Sadržaj epizoda

PEVAČICA 11. epizoda: Marko je osumnjičen za Ivaninu smrt! A ubica je zapravo… (VIDEO)

Pevačica 11. epizoda biće napeta kao nijedna do sada! Svi su osumnjičeni za Ivanino ubistvo i pod Radetovom istragom

Published

on

Pevačica 11. epizoda, koja je u nedelju, 10. oktobra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv “Kuda”.

Emilija je u velikom problemu. Nažalost, kasno je shvatila da ko se mača lati – od njega i strada. Sama činjenica da je prodala dušu đavolu navodi je da sluti svoj pakao. Svesna je da mora da kaže policiji istinu, ali se ne usuđuje.

Istraga policije ide drugim putevima, ali oni sve osumnjičene pritiskaju do granica pucanja. A pod istragom su svi koji su imali i najmanji motiv da naškode Ivani Lazić. Menadžer Marko je najsumnjiviji.

Policija je saznala da je Marko nabavljao Ivani drogu. Čak su pronašli dokaze koji svedoče tome. Na “nišanu” je i Olivera, Vladina bivša devojka. Ona je, takođe, imala jak motiv da “smakne” Ivanu. Koristila je usluge privatnik detektiva, kojima je dala zadatak da je prate u stopu. Bolje rečeno, da je progone, zbog čega je Ivana imala maniju gonjenja.

Pevačica 10. epizoda biće prikazana i 15. oktobra, u petak, od 21.00 na TV Pink

Rade daje sve od sebe da reši slučaj ubistva, ali vrti se u začaranom krugu. Na trenutke mu je sve jasno, a opet ništa ne razume. Mora ponovo da se vidi sa Bojanom. Iako će se pokajati, Rade se sastaje sa nekadašnjim kolegom i drugarom. Ono što će im otkriti Velja menja sve. I otvara novi krug pakla!

Serija “Pevačica” (11. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement