Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 9. epizoda: ŠOK! Branko saznaje za Kristininu prevarila i od besa kreće da je siluje!

Dinastija 9. epizoda toliko će poljuljati odnos između Kristine i Branka da će doći do incidenta

Published

on

Dinastija 9. epizoda se emituje u četvrtak, 7. oktobra, od 21.00 na TV Pink. Branko je besan. Pokušava da sazna ko je pomogao Momčilu da se vrati u posao. Za to vreme,  Momčilo otkriva da je jednog od njegovih radnika potplatio Branko da sabotira mašinu na gradilištu i za to okrivi Stefana. Momčilo nalazi radnika u kafani i između njih dvojice izbije tuča, posle koje zapreti radniku da više nikad – ne sme da dođe na gradilište.

Lidija se trudi da se što pre vrati u normalu i da se integriše u život porodice. Predlaže Momčilu da ide na roditeljski sastanak, ali on smatra da je prerano. Manja se za to vreme teško nosi sa činjenicom da je njena majka bila na psihijatrijskom lečenju. Boji se da je bolest možda genetska. Zbog toga odlazi da priča sa psihijatrom koji je lečio Lidiju. On je uverava da njeni psihički problemi nisu nasledni.

Dinastija 9. epizoda: Stiže Viktor

Anastasija razgovara sa Stefanom o njegovoj seksualnosti, jer joj nije jasno kakav odnos ima prema ženama. On joj objasni da je homoseksualac, ali da je svejedno imao odnose sa nekoliko žena. Anastasija saznaje da Viktor dolazi u Beograd i da zove Stefana da se nađe sa njim.

Anastasija umesto Stefana krišom odlazi na aerodrom da Viktora pokupi kolima. U povratku, pokušava da nagovori Viktora da ostavi Stefana, jer mu samo otežava život. Viktor je ubeđuje da među njima postoji ljubav.

Na kraju napornog dana, Branko slučajno pronalazi Kristinine pilule za kontracepciju i pobesni. Fizički je napastvuje (siluje) na samom kraju epizode.

U seriji “Dinastija” (9. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement