Connect with us

Domaće serije

SERIJA TOMA – otkrivamo ko će glumiti prvu ljubav Tome Zdravkovića! Nje NEMA U FILMU!

Published

on

Serija TOMA stiže posle filma koji je nedavno u bioskopima zabeležio 400.000 gledalaca. O tačnom terminu prikazivanja još se ne zna ništa, ali polako počinju da dopiru do medija prve pikanterije. Tako se pojavila i vest da će Iva Ilinčić glumiti Tominu prvu ljubav – Slavicu.

Iva Ilinčić je jedna od glumica koje su prijavile Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Kao i mnoge njene kolege, i ona priznaje da redovno posećuje psihoterapeuta.

– Odlazak na psihoterapiju normalna je stvar i toga čovek ne treba da se stidi. Mislim da bi apsolutno svi ljudi iz našeg društva trebalo to da čine. Idem na terapiju skoro godinu i po i super mi je. Obožavam ženu kod koje odlazim. U glumačkom poslu je to sasvim normalno. Mnoge moje kolege idu kod psihoterapeuta – kaže Iva.

Jedino od čega strepi jesu samoća i mrak.

– Plašim se samoće. Ne u fizičkom smislu, već od toga da jednom ne ostvarim porodicu i budem sama. To mi je najveći strah. A ako ćemo malo konkretnije, plašim se mraka i kod kuće uvek imam upaljeno svetlo.

Veruje da je sve što je uradila, uradila u pravom trenutku i ne žali ni zbog čega – kaže glumica, i dodaje.

– Mislim da se sve dešava s razlogom. Možda mi je za neke stvari koje sam uradila tada delovalo da nije trebalo, ali kasnije se pokazalo suprotno. Tako da se zbog njih ne kajem.

Glumica kaže da je emotivno ispunjena.

– Ima ljubavi u mom životu. Imam dečka s kojim sam u vezi već dve godine

Želja joj je da zaigra u filmu.

– Volela bih da se i dalje gradim u pozorištu i da igram u nekom filmu, jer se tu još nisam oprobala. Ovo je vreme kada su serije uzele primat, a ja obožavam filmove. U seriji “Toma” glumim Slavicu, prvu veliku ljubav slavnog pevača, ali ne i u filmu – kaže Iva, i dodaje:

– Sada se više pišu jaki ženski likovi u odnosu na prošla vremena, zbog čega mi je neopisivo drago, pa mi je želja da dobijem priliku da tumačim neku, kako bismo mi glumci rekli, sočnu junakinju, da ima “mesa”, da je potentna, kao i da pročitam neki neverovatan scenario ili dramatizaciju koja bi me oborila s nogu, ali ima vremena za sve. Verujem da svako ima svoj put i svoju priliku, bitno je ostati vredan.

Foto Promo

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement