Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 335. epizoda – ŠOK! Luka saznaje KO je OTAC Sofijine BEBE! (VIDEO)

Igra sudbine 335. epizoda za Luku i Sofiju biće velika prekretnica. A evo i zašto!

Published

on

Igra sudbine 335. epizoda, koja je na program u četvrtak, 7. oktobra od 20.00 na TV Prva na scenu nam donosi priče iz prošlosti. Neke stvari će se konačno razjasniti.

Dok Višnja peva bebi u bolnici, na vratima sobe se pojavljuje Komarac. I dok svi postavljaju pitanje gde se Komarac krio sve ovo vreme, mi se pitamo nešto drugo – zašto je on medicinskoj sestri dao novac. Koja je usluga koju je on od nje tražio za te pare.

Inspektorka Stana ima zadatak za baronicu Donku Desaeli . Ona joj naređuje da ode u ćeliju kod sudije Obrenovića. Instrukcija je da odglumi da je puštena na slobodu. Za to vreme Riter ne gubi vreme. On „napada“ ministarku Milevu, jasno joj stavljajući do znanja da je upoznat sa svim njenim i Brunerovim „akcijama“.

Nakon što je saznao šta se desilo sa Sofijinom bebom, Aleksa sve priznaje Luki koji revoltiran odlazi u zatvor. Kakva sudbina čeka Sofiju.

Igra sudbine 335. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin Instagram

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement