Connect with us

Sadržaj epizoda

KLJUN 3. epizoda: U Oljinim snovima krije se tajna Sonjinog slučaja!

Kljun 3. epizoda je na programu kanala Nova S u sredu, 6. oktobra, od 21.30

Published

on

Kljun 3. epizoda otkriva da su Oljini snovi povezani sa istragom njene majke Sonje.

Sonja je ubeđena da su dva navodna samoubistva povezana. Istraga je odvodi na trag humanitarne fondacije koja finansira lokalni migrantski kamp i dodeljuje stipendije mladim talentima.

Istovremeno, sve više je progone noćne more i opasne halucinacije zbog čega krišom traži psihijatrijsku pomoć. Slične simptome doživljava i Olja, čiji snovi otkrivaju ključne tragove za Sonjin slučaj.

Sinopsis serije “Kljun”

Sonja Кljun je mlada, ambiciozna detektivka, željna da dokaže da je njena istančana intuicija u pravu – navodno samoubistvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se to čini na prvi pogled. Sonjina selidba u Suboticu pokrenuće lavinu događaja koja će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju – ali i za Sonjinu prošlost. Istančana intuicija nije svojstvena samo za Sonju, već i za njenu desetogodišnju ćerku. Njeni neobični snovi vezani za majčin posao počinju da se ostvaruju.

U seriji “Kljun” 3. epizoda glavne uloge igraju: Ivana Vuković, Drena Mršić, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mario Knezović, Dragoljub Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Senda Boukadida, Darko Ivić, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, Mirko Vlahović, Nataša Šolak, Vahid Džanković, Nikola Glišić, Vladan Jakovljević, Simon Jergović, Ivana V Jovanović, Paul Leonadr Murray, Ervin Palfi, Marija Petrović, David Tasić, Nemanja Vanović, Aleksandar Đinđić, Zoltan Širmer…

Režiju potpisuju: Jelena Gavrilović, Uroš Tomić, i Gvozden Đurić.

 

BONUS VIDEO: Pogledajte TREJLER za seriju “Španska princeza”, koja počinje 27. oktobra na Epic drami

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement