Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Adu i Ivana u nastavku očekuje VELIKI ŠOK! Nećete verovati o čemu je REČ! (VIDEO)

Kakvo to ČUDO Adi i Ivanu IGRA SUDBINE sprema u nastavku?

Published

on

Igra sudbine osim onog za najgledaniju domaću seriju prema zvaničnoj statistici, ponela je drugi put za dve godine i priznanje čitalaca Večernjih novosti za najbolji glumački par. Ovog puta ta nagrada pripala je paru Milica Milša – Vladan Savić, odnosno Ada Kanački – Ivan Ožegović. I baš njih dvoje publika je sa mnogo strasti ljubavi izabrala za najdraža TV lica u prethodnoj godini.

Na pitanje šta im je od svega što su snimili tokom ove dve godine bilo posebno upečatljivo teško ili zabavno, glumci su se prisetili, naravno, prvog Adinog i Ivanovog poljupca.

– Meni je bio zanimljiv prvi Ivanov i Adin poljubac – kaže Vladan.

– Da, to se dugo čekalo. Potpuno sam izgorela dok smo snimali tu scenu pored reke. Bila sam spržena od sunca – kaže Milica.

– Misliš od emocija? – dobacuje Savić.

– Da, izgorela sam od ljubavi – kaže Milica kroz smeh, i dodajući da je za tu scenu krivac i činjenica da su glumci privatno dobri prijatelji. A hoćemo li junake serije IGRA SUDBINE gledati i posle finala popularne sapunice PROČITAJTE OVDE.

Igra sudbine Ada Ivan

– Da se mi privatno ne volimo i da nismo drugari, ne bi to ni moglo da izgleda tako.

– Lepo je ispala ta scena, malo trapava – kaže Vladan.

– Pa tako i treba da bude, jer njih dvoje su dva matora tinejdžera, zato je i zanimljivo što su Ada i Ivan ušli u neke tinejdžerske emocije i fazone. Oboje su imali prethodne partnere, dugo su bili sami, i njima to jeste početak, zato su tako trapavi u ljubavi, ali videćete šta će sad da im se desi. Ne možete ni da zamislite kakav karambol sledi ovom divnom paru koji gledate. Za ljubav nikad nije kasno, a videćete za koje još junake neće biti kasno, ali nećete moći ni da zamislite šta sledi Adi i Ivanu – završava Milica Milša.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 337. epizoda – Mila i Una su ljute na Aleksu i LUKU! Sledi RASKID?

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor: filmitv.rs/TV Novosti

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

 

Advertisement