Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE – Otkrivamo: Evo KADA se završava snimanje serije! Posle ovoga – nema više!

Igra sudbine se završava! Od kraja nas deli još tačno ovoliko snimajućih dana!

Published

on

Serija IGRA SUDBINE krajem prošle nedelje okitila se još jednom važnom, možda i najvažnijom nagradom – priznanjem za najpopularniji glumački par koji već tradicionalno dodeljuju čitaoci Večernjih novosti. Nagradu su ovog puta dobili Milica Milša i Vladan Savić, kao Ada Kanački i Ivan Ožegović. Sasvim zasluženo. Reklo bi se makar na osnovu više od 45.000 pristiglih glasova, tačnije skoro 85 odsto svih ljudi koji su glasali.

Time je zvanično i potvrđeno da je „Igra sudbine“ bila i ostala u kontinuitetu najgledanija serija od dana premijere do poslednjeg snimajućeg dana. A kad smo već kod toga, onda ćemo morati da vas i rastužimo sa vešću koju je danas zvanično potvrdila Milica Milša na svom instagram profilu.

Igra sudbine – poslednja epizoda!

U nedelju, 10. oktobra završava se snimanje serije „Igra sudbine“. Iako mnogi i dalje ne veruju da je to stvarno kraj, činjenica je da treće sezone neće biti. Od ponedeljka 11. oktobra više neće biti novih epizoda serije uz koju smo proveli prethodne dve godine.

Ipak, to ne znači i da je kraj druženju sa našim omiljenim junacima. Kojom će nas to novom serijom obradovati Žarko Jokanović pročitajte OVDE. A do poslednje snimljene epizode uz koju se sutra od Igre sudbine opraštaju zvezde popularne sapunice, ostalo nam je još nekih 70 i kusur.

Poslednja epizoda biće emitovana tek krajem januara naredne godine. To znači da se sa porodicama Kanački i Ožegović družimo još najmanje tri meseca.

A onda kraj… Ili novi početak?

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement