Connect with us

Domaće serije

EMOTIVAN RASTANAK: Ada Kanački uputila poslednje zbogom (VIDEO)

Milica Milša kao Ada Kanački oprostila se od publike, koja ju je dve godine pratila u seriji “Igra sudbine”

Published

on

Došao je i taj dan. Danas, u nedelju 10. oktobra, pašće poslednja klapa najgledanije i najdugovečnije srpske serije “Igra sudbine”. Posle dve godine, koliko su proveli na snimanju popularne domaće sapunice, došlo je vreme da se oprostimo od najomiljenijih TV lica. Ali, obožavaoci “Igre sudbine” nemaju razloga za brigu, jer će nam Ada Kanački i njena ekipa biti gosti na malom ekranu do kraja januara. A onda i u novoj seriji – OVDE SAZNAJ I KAKO!

Za poslednji dan snimanja, Milica Milša, trenutno najvoljenija domaća glumica, snimila je emotivnu poruku za svoje fanove. Poslednji put javila se iz vile Kanački, kako bi im se zahvalila za podršku i ljubav koju su joj pružali dve godine.

Voli vas vaša Ada Kanački

– Ćao lepi moji, danas je poslednji dan snimanja, vaše i naše najomiljenije, najgledanije i najdugovečnije srpske serije “Igra sudbine”. Ja sam vaša Ada Kanački i provodim vas kroz vilu Kanački poslednji put – rekla je Milica, a zatim dodala. – Ovo je Adina spavaća soba, malo u neredu, jer se snimalo. Ovo je Adina radna soba, pa Adin hodnik i dnevna soba sa trpezariom. Tamo je kuhinja… Želim da vam se zahvalim što ste nas gledali i voleli sve ove godine – u tom trenutku u studiju su se, simbolično, izgasila svetla.

– Ugasiše nam svetla, deco, jer rade nešto drugo. Bežim u “Kan holding”, pošto se on, verovali ili ne, nalazi odmah iza moje trpezarije. Danas je dve godine i jedan dan kako smo počeli da snimamo seriju “Igra sudine”, a seriju ćete gledati tačno dve godine i jedan dan. Hvala vam za toliko veliku ljubav koju ste nam pružili. Hvala vam što ste nas podigli na tron. Hvala vam što smo zbog vas dve godine najgledanija srpska serija i hvala vam što smo zbog vas najdugovečnija srpska serija. Hvala vam za sve nagrade što ste nam pružili i za ljubav. Voli vas vaša Ada Kanački – zauvek! Ćao, nema više!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement