Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA poslednja epizoda – Otkrivamo SVE o finalu! Emilija neće STATI! Počiniće još veće ZLO! (VIDEO)

PEVAČICA poslednja epizoda vodi nas na Ivaninu sahranu. A šta nas tamo čeka?

Published

on

Pevačica poslednja epizoda donosi sahranu Ivane Lazić u njenom selu kraj Negotina. Da li je ova sahrana kraj ili uvod u novo još veće zlo? Saznaćemo uskoro!

Pevačica nam ovog vikenda na kanalu Superstar TV donosi pretposlednje epizode prve sezone. Uzbuđenje je na samom vrhuncu. napetost se može seći nožem. Ivana je ubijena. Glavno pitanje je – ko ju je ubio. Međutim, od tog, još važnije je ono ZAŠTO? Spisak počinioca je dugačak.

Naša razmišljanja o tome KO JE UBIO IVANU pročitajte OVDE. A vaša smo uvek raspoloženi da čujemo. Međutim, čeka nas još nekoliko usputnih stanica do one poslednje kada ćemo saznati šta se zaista dogodilo Ivani i ko ju je ubio.

 

Pevačica epizoda 10 i Pevačica epizoda 11 ovog vikenda povešće nas u razrešenje prvog dela misterije.

U nastavku Rade i Bojan konačno moraju da sednu i pogledaju se u oči. Istina nije nimalo laka. A šta je istina zapravo? Bili su najbolji drugovi – sada suočeni i ujedninjeni oko teškog zločina kada su izgubili zajedničkog druga, Švabu.  U epizodi koja će se emitovati u subotu 9. oktobra od 21.00 na kanalu Superstar TV konačno ćemo saznati ko je bio Švaba i kako je zaista poginuo?

Videćemo da je ubijen štiteći Bojana. A da li je to sve? Naravno da nije. Pogled na celu situaciju sa Bojanove strane te nesreće ukazuje nam na to da je jaz između njega i Radeta još jači i dublji. I da je problem koji ih spaja i razdvaja mnogo stariji i ozbiljniji.

Emilija sluti svoj pakao i svesna je da mora da kaže istinu policiji. Naravno, to nije nimalo lako učiniti. Policijska istraga ide drugim putevima. Menadadžer Marko im je najusumnjiviji. On je dobavljao Ivani drogu, imaju sve dokaze.  Pritiskaju i Oliveru, Vladinu bivšu. Ona je tražila da se Ivana prati. Rade se vrti u začaranom krugu- sve mu je jasno, a opet ništa nije. Mora ponovo da vidi Bojana. Tada će obojica od Velje saznati sve što nisu hteli.

Pevačica poslednja epizoda (SPOJLER)

Serija Pevačica ko je ubio Ivanu

Ivane Lazić više nema. A ko ju je ubio?

Sumnje više nema. Ivana je mrtva. Poginula je od mača kog se prva i dohvatila. Sa crnom magijom, ali i ljudima ne treba se igrati. Serija Pevačica, ostavimo li po strani elemente trilera, natprirodnog i misterije, mogo govori i o karakterima. Postavlja se pitanje na šta su ljudi spremni zarad ostvarenja svojih interesa? Gde su granice ljudskog straha? Plaše li se Boga, sudbine, loše sreće, karme? Izgleda – sve manje.

Upravo to na svojoj koži iskusila je Ivana. Kao da nije imala priliku da posledice zla i nepromišljenosti vidi na Ivaninom primeru, Emilija kreće istim putem. Dok su u poslednjoj epizodi prve sezone, u Negotinu svi okupljeni na Ivaninoj sahrani Emilija odlazi korak dalje. Ona je zauvek izgubljena. Više joj niko i ničija podrška ne znače NIŠTA! Ona zna šta je učinila. Nema više straha. Prešla je na tamnu stranu i sa time se miri. Ona zna da prošlost ne oprašta. Zna da će platiti veliku cenu zbog onoga što je učinila. Zato je odlučila da ide do kraja. Počiniće još veće zlo. Nećemo vam otkriti koje, ostavićemo vas u neizvesnosti do samog kraja.

Daćemo vam samo mali spojler: Mnogi koji će doći na Ivaninu sahranu uskoro više neće biti živi. Ivanina smrt biće uvod u još veće zlo. I svakom junaku prve sezone u nastavku će biti još gore. A već sledećeg vikenda saznaćemo i zašto.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Telekom Superstar Promo/Irena Canić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

Advertisement