Connect with us

Strane serije

HIT! „Igra sudbine“ donosi novo iznenađenje! KO dobija BLIZANCE?

Nada i Strahinja? Mila i Aleksa? Una i Luka? Kome će IGRA SUDBINE doneti blizance?

Published

on

Igra sudbine danas privodi kraju snimanja. Iako će se glumačka ekipa zvanično oprostiti od svojih junaka nama predstoji još nekoliko meseci druženja sa omiljenim nam junacima. A prava zabava tel predstoji. U to smo se uverili i nakon što smo dobili insajderske informacije sa seta gde se ovih dana mogao čuti plač beba. A evo i čijih.

Kako smo saznali, snimanjima su prethodnih nedelja prisustvovale i bebe. I to blizanci – dečak i devojčica. Već od ranije znali smo da će Nada dobiti devojčicu i da je jedna od beba njena. Ali ovog puta usledilo je iznenađenje više.

Blizanci nisu Nadini i Strahinjini. Ali su, ipak, na setu. To može da znači samo jedno. Još neko od junaka će dobiti lepe vesti. Može se reći najlepše. Ne krijemo – kandidata ima mnogo. Una i Luka, Mila i Aleksa, pa čak i Jelena i Debeljko. Nama se čini da bi u ovoj ekipi bilo ko mogao da dobije naslednike. Mi se nadamo da će dobiti svi, ali se pitamo – ko će dobiti blizance.

Danas pada poslednja klapa serije. Glumci se već polako opraštaju od dragih im likova. Mi ćemo se od njih oprostiti krajem januara sledeće godine. Do tada imamo bar još 70 epizoda raznih avantura i čuda. U kreativnu moć Žarka Jokanovića ne sumnjamo ni najmanje. Posle serije „Igra sudbine“ kako smo otkrili čeka nas i serija u kojoj ćemo ponovo videti poznatu ekipu na okupu, ali ovog puta u novom ruhu i novim ulogama. Šta nam se to sprema tek ćemo otkriti, a do tada uživamo u nastavku druge sezone. I pitamo se – kad će zakmečati bebe?

BONUS VIDEO EMOTIVAN RASTANAK: Ada Kanački uputila poslednje zbogom (VIDEO)

 

Foto Printskrin Instagram

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement