Connect with us

Strane serije

Igra sudbine: Pavle Jerinić slučajno otkrio – Da li Matija postaje DOBAR?

Hoće li Matija preći na tetkinu stranu, ili će ostati veran „mračnoj strani“?

Published

on

Igra sudbine čiji se poslednji snimajući dan završava danas tokom prethodne dve godine podarila nam je mnoge likove koje smo zavoleli. Pozitivce, svakako, a čini se negativce – još i više. Jedan od onih čije su nam smicalice dizale pritisak, a često i mamile osmeh na lice bio je i Matija. Glumac Pavle Jerinić ostavio je snažan pečat na seriju ovom rolom, baš kao što je i uloga Matije veoma važna u njegovoj karijeri.

Matija je sada u bolnici. Kao što znamo imao je moždani udar, i trenutno se oporavlja. Pavle se juče oprostio od ekipe serije „Igra sudbine“, kao i od obožavaoca, i to fotografijom sa seta.

Kako vidimo, Matija je živ i zdrav, a nama na fotografiji deluje kao prava dobričina. Međutim, da fotka nekad ume da govori i hiljadu pogrešnih reči, objasnio nam je i Pavle.

„Danas sam završio svoju ulogu u “Igri sudbine”. Tačno dve godine od početka snimanja. Veliko hvala na svemu dobrom što je donela i dala, veliko hvala svima koji su bili svako veče uz nas i bodrili nas i veliko hvala ekipi koja se vrlo nesebično davala svaki dan.
P.S. Nemojte da vas zavara ovaj izraz lica, on govori – Milice, oprosti, zabo sam tekst, moraćemo ponovo.
Do skorijeg vidjenja!“.

Dakle, svi mi koji smo se ponadali da će Matija na kraju, ipak, možda, promeniti stranu – džaba smo se nadali. Matija, izgleda, ostaje negativac do kraja. I to mu, priznajemo – dobro stoji.

A hoće li tako zaista biti otkrićemo u narednih 70 i kusur epizoda koliko nas deli od kraja emitovanja serije „Igra sudbine“.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 338. epizoda – Sofija izlazi iz zatvora! A evo i kako!

Foto Prinstkrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement