Connect with us

Strane serije

Igra sudbine: Pavle Jerinić slučajno otkrio – Da li Matija postaje DOBAR?

Hoće li Matija preći na tetkinu stranu, ili će ostati veran „mračnoj strani“?

Published

on

Igra-sudbine-Matija-(1)

Igra sudbine čiji se poslednji snimajući dan završava danas tokom prethodne dve godine podarila nam je mnoge likove koje smo zavoleli. Pozitivce, svakako, a čini se negativce – još i više. Jedan od onih čije su nam smicalice dizale pritisak, a često i mamile osmeh na lice bio je i Matija. Glumac Pavle Jerinić ostavio je snažan pečat na seriju ovom rolom, baš kao što je i uloga Matije veoma važna u njegovoj karijeri.

Matija je sada u bolnici. Kao što znamo imao je moždani udar, i trenutno se oporavlja. Pavle se juče oprostio od ekipe serije „Igra sudbine“, kao i od obožavaoca, i to fotografijom sa seta.

Kako vidimo, Matija je živ i zdrav, a nama na fotografiji deluje kao prava dobričina. Međutim, da fotka nekad ume da govori i hiljadu pogrešnih reči, objasnio nam je i Pavle.

„Danas sam završio svoju ulogu u “Igri sudbine”. Tačno dve godine od početka snimanja. Veliko hvala na svemu dobrom što je donela i dala, veliko hvala svima koji su bili svako veče uz nas i bodrili nas i veliko hvala ekipi koja se vrlo nesebično davala svaki dan.
P.S. Nemojte da vas zavara ovaj izraz lica, on govori – Milice, oprosti, zabo sam tekst, moraćemo ponovo.
Do skorijeg vidjenja!“.

Dakle, svi mi koji smo se ponadali da će Matija na kraju, ipak, možda, promeniti stranu – džaba smo se nadali. Matija, izgleda, ostaje negativac do kraja. I to mu, priznajemo – dobro stoji.

A hoće li tako zaista biti otkrićemo u narednih 70 i kusur epizoda koliko nas deli od kraja emitovanja serije „Igra sudbine“.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 338. epizoda – Sofija izlazi iz zatvora! A evo i kako!

Foto Prinstkrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media