Connect with us

Domaće serije

Marija Karan: Otkriva da li je opasna poput Aleksis! Evo kada stiže!

Glumica Marija Karan dobila je priliku da u srpskoj verziji serije “Dinastija” odigra čuvenu ulogu Džoan Kolins

Published

on

Lik čuvene opasnice Aleksis iz popularne sapunice “Dinastija” u domaćoj verziji ove serije dočarala je glumica Marija Karan. Naime, ona je u srpskoj postavci glavnih junaka Aleksandra, supruga Branka Kadića, kod igra Branimir Popović.

– Drago mi je da sam deo ove serije. Nadam se da je publika dobila nešto što do sada nije mogla da vidi na našim malim ekranima. Reč je o rimejku i osveženju “Dinastije”, koju smo svi voleli. Neki od nas gledali su je kao mali. Za naše roditelje i bake i deke bila je značajnija i globalno veoma popularna. Nadam se da će je zavoleti i neki novi klinci – kaže Marija, i nastavlja:

– Želeli smo da oživimo teksaški glamur i seriju koja je obeležila jedno vreme. Da je adaptiramo i dodamo nešto novo. Iako se iz detinjstva više sećam igranja lastiša i nekih pesmica koje smo učili – ovu seriju gledala sam sada prilikom priprema za snimanje. To je klasik koji je i u svoje vreme doneo nove trendove. Neke nove stvari i teme koje do tada nisu bile ispričane.

Glumica Marija Karan otkriva da je mnogo toga naučila od Aleksandre, iliti Aleksis, u seriji “Dinastija”

– Mi glumci pokušavamo da i ono što nam nije blisko približimo sebi i damo mu neki lični pečat. Ono što je zabavno kod Aleksandre jeste to da ona vodi glavnu reč. To je kao pojam da žena vodi radnju u vreme “Dinastije” bila novina. Aleksis je bila oličenje ženske snage i karakteristika koje su se do tada pripisivale samo muškim ulogama – ističe glumica.

Marija-Karan-Dinastija-Aleksis-2

Marija Karan kao Aleksis u seriji „Dinastija“

Snimanje “Dinastije” izazvalo je veliku pažnju publike od samog početka, a jednako su se osećali i njeni protagonisti. A kada ćemo Mariju Karan gledati kao Aleksis PROČITAJTE OVDE!

– Radovala sam se da budem deo ovog projekta i dočaram Aleksandru. Uoči emitovanja osećala sam jednako uzbuđenje kao kad smo se prvog dana sastali da snimamo. Bili su jednako srećni i svi koji su čuli da radimo, a okupljen je tim talentovanih ljudi koji rade punim srcem. Kasting je odrađen precizno i dugo je biran, bilo je divno sarađivati sa svim kolegama – zaključuje Marija.

BONUS VIDEO: „Dinastija“ NEKAD i SAD – Dve američke i jedna srpska – KOJA vam se više DOPADA?

Foto: Instagram

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement