Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Iva Štrljić u suzama! Dijana Erski rekla poslednje DOVIĐENCE!

IGRA SUDBINE Evo kako je izgledalo poslednje zbogom Dijane Erski!

Published

on

Od serije IGRA SUDBINE danas se oprostila i glumica Iva Štrljić, čija je Dijana Erski rekla svoje poslednje DOVIĐENCE!

Danas pada poslednja klapa serije „Igra sudbine„. Jedno za drugim, glumci se polako opraštaju od uloga i lokova kojima su nam tokom poslednje dve godine oplemenili živote. Bez sumnje, „Igra sudbine“ za sve je bila posebno iskustvo. Za nas kao gledaoce, ali i za glumce koji su im podarili život i tokom te dve godine se srodili sa njima.

Na red je došla i Iva Štrljić. Njena rola bila je jedna od najupečatljivijih u ovoj seriji, pa je takav bio i rastanak od Dijane Erski. U suzama, priznala je na kraju glumica. Sigurni smo da ih ni mi nećemo moći zadržati kada za to dođe vreme. Evo kako je izgledao oproštaj Ive Štrljić i Dijane Erski na instagramu!

Dijana Erski Igra sudbine

„Plačem dok pišem. Baš me je dirnulo. Malopre sam završila snimanje „Igre sudbine“ i na ovoj fotografiji dajem sve od sebe da se ne rasplačem jer ipak mi treba dobra šminka za večeras 😊 ali stiglo me je sada kada sam došla kući. čista emocija nas uvek sustigne, i ako se nekome ne može pobeći onda ne može njoj. Jedan sjajan period, sadržajan, onakav kakve najviše volim – dve godine svakodnevnog snimanja, uloga koja mi je pokazala jasno i precizno nezaustavljivu ljubav publike, šest dobijenih nagrada od početka emitovanja dobila sam za ulogu Dijane Erski, ljubav publike kao dokaz da se trud i profesionalizam isplate, toliko nezaboravnih komentara, toliko uspomena, momenata uz koje se lakše diše i kojih se setiš raznežujuće pred san. Onih snažnih dodira samopouzdanja dragocenih za svakog čoveka… hvala svima na ljubavi i podršci… hvala što ste bili tu da mi kažete lepu reč i da nas gledate… jer ništa nije snažnije od potrebe da nekome kažete nešto lepo…“jao što sam ovo lepo rekla“…i za kraj jedno „Doviđence“.“

BONUS VIDEO: ADA KANAČKI SE OPRAŠTA OD SERIJE IGRA SUDBINE

Foto Printskrin Instagram

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement