Connect with us

Sadržaj epizoda

PEVAČICA 12. epizoda – FINALE: Ivanina smrt nije poslednja! Evo ko je sledeći… (VIDEO)

Pevačica 12. epizoda, koja je u subotu, 16. oktobra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv “Nije kraj”.

Published

on

Pevačica 12. epizoda je ujedno i poslednja, ali samo kada je reč o prvom ciklusu popularne serije. Priča o ubistvu Ivane Lazić, crnoj magiji, vračarama, belim i crnim magovima se ne završava ovde. Ona tek počinje.

Vera je spremila svoju ćerku na večni počinak. Sahrana popularne mlade pevačice Ivane Lazić u rodnom selu kraj Negotina privukla je skoro celu estradu. Mnogi nisu ni svesni da posle ove sahrane ni oni više neće biti živi.

Ne mora smrt uvek biti kraj. Ivanina je uvod u novo zlo. Na njenoj sahrani toga niko još nije svestan, ali nad mnogim glavama nadviće se tamni oblaci.

Pevačica 12. epizoda biće prikazana i 22. oktobra, u petak, od 21.00 na TV Pink

Emilija je izgbuljena. Posle svega što joj se dogodilo, niko ne može da joj pomogne. I nigde ne može da pronađe mir. Čak ni majčina potpora joj ništa ne znači. Svesna je šta je uradila i da za to nema oproštaja.

I nije to više ni strah, niti je pomirenost nad sudbinom. Kao omađijana, Emilija će uraditi nešto još gore. Nešto što će je uputiti na put bez povratka. Ali, neće samo njoj biti zlo. Svakom akteru serije “Pevačica” biće samo gore. Nije kraj, jer prošlost ne oprašta. I vratiće se po svoje!

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Serija “Pevačica” (12. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement