Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA poslednja epizoda – Ivanina sahrana donosi SMRT za SVE! A evo i KAKO! (VIDEO)

PEVAČICA poslednja epizoda vodi nas na Ivaninu sahranu. Novo zlo se rađa!

Published

on

Pevačica poslednja epizoda donosi haos!  Serija PEVAČICA ulazi u veliko finale. Ivana je mrtva. Emilija je shvatila koliki greh i koliku grešku je napravila. Kaje se, ali da li će imati snage i da se istinski pokaje. Njoj je jasno da pokajanje sa sobom nosi i priznanje. Ali za to ona nije spremna. Na kraju prethodne epizode videli smo da je Emilija shvatila da je stvarnost drugačija nego što joj se činilo.

Ko je Maca? Ko je gatara kod koje ju je ona odvela? Zašto je misteriozni mladić u crnom prati? Da li su oni u stvari svi zajedno? Sada je ionako svejedno. Ivana je mrtva. Ali, da li će tu biti kraj zlu koje je sad već uzelo maha?

Pevačica epizoda 12, nažalost, otkriće nam da je zlo tek počelo. A još veće, ono pravo rodiće se na Ivaninoj sahrani. Biće to uvod u novi početak. Kako su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević već objasnili, prva sezona serije Pevačica samo je uvod u ono što će ova serija u nastavku zaista biti.

Priča o ubistvu Jelene Marjanović i estradi iskorišćena je, prema njihovim rečima, samo kao mamac za ono što nas očekuje u nastavku. Serija „Pevačica“ pripada žanru natprirodnog. U novim epizodama gledaćemo obračun magova. Borba dobra i zla počinje upravo na grobu poslednje žrtve. A to je Ivana.

U poslednjoj epizodi prve sezone, na Ivaninu sahranu će doći sve njene kolege sa estrade. Pevači, menadžeri, prijatelji, poznanici, pa i neprijatelji. Ono što niko od njih i ne sluti je to da većina od njih tu okupljenih neće preživeti novo zlo. Prošlost ne prašta, a karma će stići svakoga od njih. Emilija će imati izbor, ali pošto je sada već oguglala na zlo koje je počinila, neće se vratiti nazad – zakoračiće u još dublju tamu.

Pitamo se, koji će to biti njen poslednji potez koji će otvoriti vrata novom zlu?

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Promo Telekom

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

Advertisement