Connect with us

Serije

Fear the walking dead 7. sezona: Novi početak u svetu bez svetla i nade

Serija “Fear the walking dead” vraća se sa prvim delom sedme sezone na kanal AMC, gde će se premijerno prikazivati od 18. oktobra, ponedeljkom u 22.00.

Published

on

Tedi (Džon Glover) ostvario je svoju viziju “kraja” kada je detonirao nuklearne bojeve glave po čitavom Teksasu i sada je na preživelima ostala odluka o tome kako će izgledati “početak” u Fear the walking dead. Moraće to da učine u svetu koji je lišen svetla i nade, u kojem je vazduh koji dišu isto toliko smrtonosan kao i šetači sa kojima se suočavaju.

Preživeli će saznati ko su, zaista, i od čega su sazdani. Neki će se izdići iznad svega toga, neki će pronaći novu svrhu, a neki će se potpuno promeniti – čak i kada to podrazumeva veliku cenu koju moraju da plate oni koje su nekada smatrali svojom porodicom.

Fear-the-walking-dead-sezona-7-02

Fear the walking dead: Megi Grejs i Ruben Blades

U prvoj epizodi pod nazivom “Svetionik” (The Beacon), kojom i počinje svetska premijera serije “Fear the walking dead”, videćemo da iako je veći deo teritorije uništen nuklearnim bojevim glavama, Strand prosperira na jednom od retkih preostalih naseljivih mesta. Tokom portage za preživelima Strand otkriva stranca, koji je neočekivano povezan sa njegovom prošlošću…

– Poništićemo sve u smislu preživljavanja apokalipse. Svi su se vratili na nulu, moraju sve iznova da nauče – kaže šouraner serije, Ian Goldberg. – Više nuklearnih bojevih glava detoniralo je širom teritorije. To će promeniti šetače. Promeniće način na koji se naši likovi kreću po spoljašnjem svetu, gde vazduh ne može da se udiše osim kroz gas masku. Resursa će biti sve manje. Ali, kao i u svakoj apokalipsi, videćemo da će ovaj događaj doneti novog protivnika, izazivača naše grupe. To je potpuno novi svet, na mnogo različitih načina.

Fear-the-walking-dead-sezona-7-01

Leni Džejms kao Morgan Džouns u seriji „Fear the walking dead“

U sedmoj sezoni serije “Fear the walking dead” glavne uloge igraju: Leni Džejms, Alisa Debnam Keri, Kolman Domingo, Danaj Garsija, Megi Grejs, Džena Elfman, Ruben Blades, Aleksa Nisenson, Oustin Amelio, Karen Dejvid, Mo Kolins, Kolbi Holman

BONUS VIDEO: Serija „Španska princeza“ (The Spanish Princess) od 27. oktobra na kanalu Epic drama

Foto AMC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement