Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 338. epizoda – Sofija izlazi iz ZATVORA! A evo i KAKO! (VIDEO)

Igra sudbine 338. epizoda donosi slobodu jednoj zatvorskoj ptičici. A evo i kako.

Published

on

Igra sudbine 338. epizooda, koja je na programu TV Prva u utorak 12. oktobra od 20.00 konačno će Sofiju dovesti na poligraf. A da li je prošla „test istine“ saznaćete u redovima koji slede.

Kada vidi da Matija želi nešto da kaže, ali da zbog svog stanja to ne uspeva, doktorka pokušava da nađe alternativni način komunikacije. Ona mu postavlja pitanja, a on “odgovara” stiskom ruke. Postavlja se pitanje šta će to ovaj vid komunikacije „izvući“ iz Matije – priznanje ili novu smicalicu?

Ada traži od Marijane pomoć – treba joj neko ko će se približiti Riteru. Da li je Marijana prava osoba za tu igru? Hoće li ona umeti da prevari pokavernog Ritera? Žiška dolazi kod Ivana i pravi opštu pometnju u kući.

Kao što je i planirala, Sofija biva podvrgnuta poligrafskom ispitivanju. Od svog prijatelja u policiji, Vukašin saznaje da Sofija nije “pala” ni na jednom pitanju. Da li to znači da Sofija izalzi na slobodu?

BONUS VIDEO: IGRA SUDBINE 338. epizoda – Sofija izlazi iz zatvora! A evo i kako!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 338. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo / Prva / Aleksandar Krstović

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement