Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Milica Pavlović se vraća? Evo i KAKO! (VIDEO)

PEVAČICA druga sezona stiže nam i pre nego što smo se nadali. A vraća li nam se i Ivana?

Published

on

PEVAČICA druga sezona počinje da se snima sledeće godine. A koga ćemo od likova iz prvog ciklusa videti u novim epizodama?

Serija „Pevačica za kratko vreme napravila je pravu pometnju među gledaocima. Žanr netipičan za domaće TV nebo i prilika da se zaviri sa druge strane blještavog sveta estrade presudni su za uspeh TV priče o smrti Ivane Lazić. Doda li se tome odlična glumačka postava uz Milicu Pavlović kao mamac za ljubitelje šoubiza, moglo bi se reći da je „dobitna kombinacija“ najblaža fraza kojom bi se mogao pravdati uspeh „Pevačice“.

Verovatno to je i bilo presudno da još pre premijere prve sezone ova serija dobije zeleno svetlo za drugu. A nama je drago da jeste. Uprkos tome što je prvih 12 epizoda postiglo zavidan uspeh, čini nam se da su one bile neophodan preduslov za pravi uzlet priče o natprirodnom u nastavku. A kako su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević i ona javili, estrada je bila samo način da se publika zainteresuje za pravu temu „Pevačice„, a to je magija.

Kako je najavljeno, druga sezona serije počinje da se snima u martu sledeće godine i fokus će biti na borbi crnih i belih magova. Pretpostavljamo da će tek poslednja epizoda zaista razjasniti šta se krije u pozadini Ivaninog ubistva i na koji način je magija zaista povezana sa junacima priča.

Uprkos činjenici da se najveći deo radnje „vrti“ oko estradnog segmenta, za nas je, ipak, najveća misterija ispletena oko životnih priča Radeta i Bojana. Ko su oni i koja je njihova uloga, ali i pozicija u svemu ovome?

PEVAČICA druga sezona – Hoćemo li gledati Milicu Pavlović u nastavku?

Nataša Drakulić otkrila je da ćemo u drugoj sezoni videti većinu junaka iz prvog ciklusa. Kako će na magovima biti akcenat, oni sigurno neće izostati. Međutim, postavlja se pitanje da li ćemo u novim epizodama gledati i Milicu Pavlović koja je bila u centru zbivanja prvog dela.

Po nekoj logici, kako je Ivana mrtva, to ne bi trebalo da bude slučaj, ali u izjavi za domaće medije pre nekoliko meseci našu logiku demantovala je i sama Milica Pavlović. Ona je tada prva najavila snimanje druge sezone, kao i to da ona svoje prve kadrove počinje da snima već u avgustu. Nataša Drakulić u to vreme takođe je potvrdila da će se druga sezona snimati tokom leta, od čega se u međuvremenu odustalo, te je termin pomeren za narednu godinu.

Pevačica 12. epizoda: Ivanina smrt nije POSLEDNJA! Evo ko je sledeći!

Ipak, ako je taj deo bio tačan, onda ne bi trebalo sumnjati u to da će se Milica pojaviti u drugoj sezoni serije, i to najverovatnije u flešbekovima. Istina, ostalo je mnogo detalja koje treba objasniti, a Milicino „vraćanje“ u flešbekovima idealno bi poslužilo u tu svrhu. Hoće li se Milica zaista vratiti u drugoj sezoni saznaćemo uskoro. Do tad – uživajte u poslednjim epizodama serije „Pevačica„.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU!

Foto Promo/Irena Canić/Telekom

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement