Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 27. epizoda – Bojan se okreće protiv Elene! A evo i ZAŠTO!

Kolo sreće 27. epizoda u sukob dovodi Bojana i Elenu. A evo i šta je u pozadini svega?

Published

on

Kolo sreće 27. epizoda koja se emituje u utorak 12. oktobra od 21,00 na TV Prva rodiće jedan nov i neočekivan savez. Ali i početak jednog neprijateljstva. A evo i šta je u pitanju.

Nakon što je Elena zamolila Maru da je ovlasti za korišćenje njenog računa, Bojan negoduje. On smatra da to nije tako pametna ideja. On ne dozvoljava majci da ovlasti Elenu da raspolaže njenim finansijama. Elena takvu reakciju doživljava kao znak nepoverenja i svojom glumom omekšava Maru. Hoće li Elena ipak nadigrati Bojana?

O tome će da razmišlja kasnije, jer joj sada na tapet dolazi Jelisaveta. Prva tačka njihovog razgovora vezana je za predbračni ugovor.​ Jasno je da Elena napad na Marin buđelar neće izvesti samo iz jednog oružja. Pucaće iz svih raspoloživih sredstava, a jedno od njih podrazumeva i približavanje Jelisaveti? Šta li je sad naumila?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (27. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: Evo kako se Milica Milša oprostila od Ade Kanački, junakinje serije „Igra sudbine“

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement