Connect with us

STARS

Sloboda Mićalović OTKRIVA: Da li napušta SRBIJU? Jedna stvar je PRESUDNA

Glumica trenutno snima“Tajne vinove loze“, ali joj se smeši i karijera u Moskvi. Šta će odabrati?

Published

on

Sloboda Mićalović trenutno je zauzeta snimanjima druge sezone serije „Tajne vinove loze„.

Novih 36 epizoda popularne domaće telenovele sa elementima krimi trilera, nastale u saradnji Met Ro produkcije i Telekoma Srbije, gledaoci će imati priliku da pogledaju već početkom naredne godine na kanalu Superstar. Pretpostavlja se da će se druga polusezona emitovati već od januara 2021.

Poslednje septembarske dane Sloboda je, uprkos oprezu i poštovanju svih mera predostrožnosti provela oporavljajući se od virusa korone, kojim se najverovatnije zarazila baš na poslu.

– U pozorištu je veća mogućnost da se ispoštuju sve mere, i za glumce i za pzbliku. Lakše je održati distancu i situaciju pod kontrolom. U sali svi nose maske, mi na sceni smo ili testirani ili vakcinisani. Na setu je to uvek teže. Veći je broj ljudi, kontakti su bliži – poručuje glumica koja ipak nije imala ozbiljnijih posledica i već se vratila poslu.

Osim oživljavanja lika Vere Smiljanić  u popularnoj seriji, Sloboda intenzivno radi i na svojoj filmskoj karijeri u inostranstvu.

Glumici je zanimljivo to, kako kaže, što se novinari pretražujući instagram profile glumaca zadržavaju na nekim smešnim i intrigantnim objavama, a retko isprate poslovna dostignuća i karijerne uspehe. Upravo na tom polju Sloboda je sa poslednjim filmom napravila veliki pomak, a to nije toliko primećeno u domaćim medijima.

– Većinu uloga u inostranim projektima dobila sam na osnovu toga što su agenti pogledali moj film „Na mlečnom putu“ sa Monikom Beluči u režiji Emira Kusturice i što sam uradila taj čuveni selftejp, naravno. Tako se dogodilo i da dobijem ulogu u kazahstanskom ostvarenju „Suncokret“ (original „Sunflower„) koje je osvojilo brojna priznanja. Poslednje je dobio čak u Kanu. Radila sam i jedan film u Jermeniji, čekaju me dva probna snimanja u Moskvi.  Šta će sa tim biti još ćemo videti. Nisam toliko okrenuta ka inostranstvu. Moj život je ovde, deca mi ovde idu u školu, prioritet mi za sada nije inostranstvo. Ako se pojavi neki dobar scenario, bilo bi divno, nisam od onih glumica koje će po svaku cenu da idu i obilaze kastinge – zaključuje Sloboda.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Continue Reading
Advertisement