Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 341. epizoda: ŠOK! Donka hoće da se POMIRI sa ADOM! Šta se krije iza svega? (VIDEO)

Igra sudbine 341. epizoda dovodi macu na vratanca! Donka moli za milost!

Published

on

Igra sudbine 341. epizoda koju gledamo u petak, 15. oktobra na TV Prva od 20.00 doneće nam jedan veliki šok! Tiče se jednog pokajanja, a mi ne bismo bili mi ako bismo vam odmah rekli o čemu je reč. Zato, prvo manje bitno, pa onda epohalno.

Da vidimo šta je Dijana Erski uočila kroz izlog renomiranog butika odela. Hmm… Ne samo što je spazila Luku i Aleksu kako ih svlače i oblače, nego je odmah sve to i slikala. Fotografije Luke i Alekse koje je krišom napravila, Dijana momentalno odnosi u Kan holding i pokazuje ih Mili i Uni.

Ali Dijana ne bi bila Dijana da sve dodatno ne zakomplikuje. Da stvar bude gora, ona predočava Mili i Une ko su žene koje muškarcima biraju odela – one koje su ih, pre toga, istim tim muškarcima skinule. Pretpostavljate, usledilo je pomračenje uma. To vam je isto kao pomračenje sunca, samo što je pomračenje ženskog uma ljubomorom – smrtonosno. A to će Luka i Aleksa uskoro iskusiti na svojoj koži.

A kad smo kod pomračenja ženskog uma, u Maldivima nas očekuje još jedno. Izbija skandal! Dok Žiška zavodi Tiću, dolazi Pančeta i hvata suparnicu za gušu!

Za to vreme Donka poziva Adu. Verovali ili ne – želi da zakopaju ratne sekire! Ali… Postoji ono ALI! A šta ide iza te tri tačke saznaćemo uskoro.

BONUS VIDEO Igra sudbine 341. epizoda: Šta li to Sofija želi da poruči Matiji?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 341. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement