Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: Sledi velika TUČA! Pančeta hvata Žišku ZA GUŠU! Evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Vreme je da Pančeta objasni Žiški čiji je Tića! Naravno – pesnicama

Published

on

Igra sudbine 341. epizoda dovešće zmiju pred lavicu! Istorijski susret i istorijski zahtev lažne baronice Donke Desaeli videćemo u petak, 15. oktobra na kanalu TV Prva! O čemu je reč pročitajte na linku OVDE! A mi ćemo se ovde pozabaviti dešavanjima u Maldivima gde će klima upravo postati TROPSKI VRELA!

Već smo videli da Pančeta nije baš najbolje prihvatila Adinu novu saradnicu. Iako gospođa Kanački Žišku doživljava kao svoju desnu ruku, Pančeta bi tu ruku najrađe skratila. A zašto? Pa sasvim je jasno – dirala je gde ne sme. U zabranjeno. Iako to nikad ne bi priznala, Pančeta je poludela od ljubomore što je Žiška flertovala sa Tićom. A ta situacija uopšte ne planira da se smiri.

U narednoj epizodi, u Maldivima nas očekuje haos. Izbiće pravi skandal!

Naime, naočigled svih prisutnih Žiška zavodi Tiću. Tihomir je naravno u celoj situaciji nevin, jer njegovo srce pripada samo Marici Pančetović Pančeti. Ali to Pančetu nimalo ne zanima. Za  nju su svi krivi i bez suda. Jer je ona glavni sudija. A Žiški je spremna da presudi.

U trenutku dok Žiška plete mrežu oko Tiće vešto poput pauka, u Maldive ulazi Pančeta. Dok Žiška zavodi Tiću, dolazi Pančeta i hvata suparnicu za gušu! Vreme je da njih dve raščiste račune. Sad će se videti čiji su „argumenti“ jači. Pančetini koja je već čerupala Sofiju Šubarević pred tim istim Maldivima, ili profesionalne sahranjivačice bivših muževa – Žiške sa stotinu prezimena.

Očekuje nas luda zabava!

BONUS VIDEO Igra sudbine 341. epizoda: Šta li to Sofija želi da poruči Matiji?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 341. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Izvor Film i TV

Advertisement