Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 116. epizoda: Serkan ima novi plan kako da osvoji Edu! Evo o čemu se radi

Pokucaj na moja vrata 116. epizoda na programu TV Prva je u petak, 15. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 116. epizoda (petak, 15. oktobar): Mada Eda na sve načine pokušava da se kloni Serkana, on je odlučan da ponovo osvoji njeno srce. Hoće li uspeti?

Umesto da ode u Istanbul, Serkan odlučuje da ostane u hotelu i da iznova otvori novo poglavlje ljubavi sa Edom. Za početak, dogovara se sa gazdaricom hotela da urade novi plan, prema kom će Eda prilagoditi pejsažni projekat.

Eda se nervira i svoju priču o Serkanu i prošlosti detaljno priča prijatelju u hotelu. Priseća se bolnih dana njihove prošlosti, Serkanove bolesti, ali i odbijanja da jednog dana postane otac.​

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (116. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO Igra sudbine 340. epizoda: ŠOK! Bruner preti bolesnom MATIJI! Hoće li ga UBITI?

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement