Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 30. epizoda: Elena je naredila Petru da prati Maru!

Elena Maru uvlači u novu zamku! Mara ničega nije svesna.

Published

on

Kolo sreće 30. epizoda vodi nas nazad u Sopot. Dogodovštine koje ćemo videti u petak, 15. oktobra od 21.00 na TV Prva iznenadiće sve. Elena je ponovo u igri. I za petama Mari. A ona toga nije ni svesna.

Mara se priprema da krene da upozna svog sina. Uzbuđena je i to priznaje Eleni, koja sada zna njenu tajnu i predstavlja joj veliku „podršku“. Sa ove strane ekrana svima je jasno da je reč o opasnosti, ne o podršci.

Ono što Mara ne zna jeste da je Elena zadužila Petra da smisli način da prati gde ide Mara.

Za to vreme u selo stiže nepoznata devojka koja odmah svima zapada za oko. O kome li je reč?

Persidine ubojite reči čuće za početak samo žene iz njene nove organizacije. Goca priznaje majci da je zvala Momčila da dođe, jer joj on mnogo znači.​

BONUS Igra sudbine 340. epizoda: ŠOK! Bruner preti bolesnom MATIJI! Hoće li ga UBITI?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (30. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement