Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 342. epizoda: ŠOK! Bruner dobija SJAJNE VESTI! O čemu li je REČ? (VIDEO)

Igra sudbine 342. epizoda donosi dve ljubavne svađe, Žiškin obračun sa Riterom i jednu sjajnu vest za Brunera

Published

on

Igra sudbine 342. epizoda koja je na programu u ponedeljak 18. oktobra od 20.00, na veliku žalost fanova dva omiljena ljubavna para donosi razdor. Međutim, to nije sve.

Čuvši da nekom dojavljuje da je ušao u biznis klub, Riter s leđa prilazi Žiški, a od njene reakcije će se skameniti. Izgleda da Riter nije očekivao bilo koga ko će imati petlju da ga postavi na mesto. Žiška za sobom ima ceo telefonski imenik muškaraca koje je poslala na onaj svet. Riter je samo stavka pod slovom R. Za Žišku svakako nije neki poseban „zalogaj“.

Una obaveštava Luku da na par dana ide iz grada kako bi prisustvovala seminaru, ali se on žustro protivi njenom odlasku. Svađa ne zaobilazi ni Milu i Aleksu. Očigledno su momci imali savršen plan koji je počeo da se kreće u potpuno pogrešnom pravcu. Hoće li im Mila i Una oprostiti za ovaj haos?

Igra sudbine 342. epizoda – Bruneru stižu sjajne vesti!

Marijana uspeva da izazove „slučajni“ susret sa Riterom. Inspektorski tandem obaveštava Brunera o rezultatima istrage i saopštava mu srećne vesti. Šta li se to dešava? Šta može toliko da obraduje Brunera?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 342. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

Advertisement