Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 31. epizoda: Bojan raskrinkava Jelisavetu? Čija je BEBA? (VIDEO)

Bojan će iznenaditi Jelisavetu na pregledu kod ginekologa

Published

on

Kolo sreće 31. epizoda na male ekrane stiže u ponedeljak, u dobro poznatom terminu od 21.00. A zna se i gde. Na TV Prva. A kakve nam nove dogodovštine donosi. Saznajemo uskoro.

Jelisaveta radi po svom planu. Odlazi na zakazani pregled kod ginekologa sa idejom da tamo lažira ultrazvuk. Razlika je evidentna. Beba ovog puta postoji. Ali se neke sitnice ne poklapaju. Na ultrazvučnom pregledu, doktor Jelisaveti upućuje čudna pitanja. Ona ne zna kako da odgovori. Kao da to nije dovoljno, u sred pregleda u ordinaciju ulazi Bojan s namerom da iznenadi verenicu. Predstavlja se doktoru kao otac deteta.

Za Jelisavetu će to biti neprijatno iznenađenje. A tek za doktora…

U međuvremenu, Mara je krenula na dogovoreni sastanak. Tako je malo ostalo da upozna svoje dete. Svaki njen korak pomno prati Kosta zvani Petar.​ Slede dva velika šoka!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (31. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement